DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Om de zăpadă de Anul Nou
În curând Anul Nou, ceea ce înseamnă că va fi necesar să decorați casa și bradul de Crăciun. Este deosebit de plăcut când aceste decorațiuni sunt realizate cu propriile mâini sau cu mâinile copiilor tăi.

Om de zăpadă de Crăciun din hârtie


Ofer un atelier simplu de a face oameni de zăpadă. Vom folosi cele mai simple materiale și cele care sunt întotdeauna la îndemână:
- cutii de la garniturile de sub copii;
- un stencil pentru a desena cercuri;
- hârtie colorată;
- hârtie albă de birou;
- carton color;
- hârtie de catifea autoadezivă (poate fi înlocuită cu carton colorat).
- lipici, este mai bine dacă este un „moment” incolor. Lipitul lipici pentru hârtie este de asemenea potrivit.

Taiem cutia de terci si desenam cercurile pe stencil. Cercuri mari pentru corp și cercuri mici pentru cap.

desenează cercuri


Deoarece casetele sunt colorate, lipim cercurile tăiate cu partea colorată pe hârtie albă simplă și le tăiem.

lipiți cercurile tăiate

pe hârtie albă simplă


Unirea oamenilor de zăpadă: lipici „capul” și „torsul”. Desenăm o schiță la dimensiunea de viață a unui om de zăpadă pe hârtie, o față, mănușe, cizme de pâslă, o găleată, un morcov - tot ceea ce vă puteți gândi pentru decor.

mittens de om de zăpadă

lipici

Împreună oamenii de zăpadă


Folosim această schiță ca un stencil și decupăm un nas de morcov din hârtie portocalie, mătușe din carton roșu, albastru, portocaliu, cizme de pâslă și o găleată de carton negru și albastru. Facem mănușe, o găleată și ghete din pâslă, astfel încât omul de zăpadă să fie real. Mânerele sunt tăiate dintr-o cutie de carton - benzi lungi de 4 mm lățime. Acum lipim totul pe goluri: lipim mănușele de pe mânere, o găleată și cizme de pâslă pe cap și mingea de jos. Ochii și gura pot fi desenate cu un stilou cu pâslă sau lipit.

schiță ca un stencil

lipici găleata

lipici pentru omul de zăpadă


Când oamenii de zăpadă sunt gata, trecem la etapa finală de decorare: eșarfe, nasturi, copaci de Crăciun. Am tăiat eșarfa din piese de tricotaje, puteți folosi pulovere vechi. De asemenea, selectăm butoane din căsuța de pornire. Arborele de Crăciun sau bile de Crăciun tăiate din hârtie.

etapa finală de decorare

Eșarfa decupată


Pentru a face oamenii de zăpadă diferiți, legăm eșarfe în jurul gâtului cu una și decupăm și lipim un arc de hârtie pe celălalt. Fixăm brazi, bile și nasturi cu lipici.

îmbrăcați-vă pe un om de zăpadă

Omul de zăpadă este gata

Omul de zăpadă vedere din spate

Om de zăpadă de Crăciun din hârtie


Omul de zăpadă este gata. Astfel de decorațiuni pot fi folosite pentru decorarea bradului de Crăciun și pentru ghirlanda de Anul Nou. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți o gaură în partea superioară a coafurii omului de zăpadă și să întindeți o panglică decorativă.

Omul de zăpadă de Anul Nou
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat