DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Problema fixării hotei
L-am cumpărat înseamnă o glugă, simplă, dar nu destul de ieftină. A venit acasă, avea să se atașeze de bucătărie, când a furat brusc o conductă de gaz care era în cale. Producătorul a realizat elemente de fixare standard: pentru fixarea pe perete îndeaproape, lucru pe care în mod natural nu l-am putut face din cauza conductei.

Locul pentru desen


Am găsit o cale de a ieși din această situație: am cumpărat 6 colțuri. Nu sunt scumpe, am 8 ruble. De ce 6? Deoarece capota va fi atașată în 3 locuri și un colț va necesita 2 colțuri. Montarea se va face astfel:

colțuri


În primul rând, voi înșuruba toate cele 6 colțuri la capotă și voi vedea cum va fi totul.

colțuri atașate

hota aragazului


Țeava iese în cel mai mare loc la 5 centimetri de perete. Colțurile oferă o distanță de 8 centimetri, plus pe care le puteți configura de la 5 la 15 centimetri.

Apoi, totul este conform standardului: atașăm colțurile de perete și de capotă, apoi agățăm capota și conectăm colțurile peretelui și hota, fixăm cu șuruburi.

gluga la perete


Asta e tot, sper că cineva vine la îndemână.
Comentarii (2)
 1. anonim
  #1 anonim vizitatori 17 ianuarie 2015 23:52
  1
  Există un lucru precum [b] știftul de plomb [/ b], care este utilizat în principal pentru fixarea lavoarelor și este o tijă, pe o parte a căreia este tăiat un fir metric M8 sau M10, pe de altă parte, un fir sub dibluri.
 2. Eugeniu X
  #2 Eugeniu X vizitatori 12 martie 2019 8:36 p.m.
  0
  Mulțumesc pentru ideea cu colțurile, a ajutat.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat