DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
tricotare - Aceasta este o activitate plăcută, care se relaxează și distrage perfect de la agitația zilnică. Când există o dorință de a crea, o idee care poate fi realizată nu este întotdeauna generată imediat. Astăzi vreau să vă ofer un singur gând interesant - legați un drăguț hipopotam un cadou copilul sau prietenul tău. Acum vă voi spune cum să o faceți.

Ce ar trebui să ai pentru a tricota un hipopotam:
• O mică trestie de fir gri. Puteți alege orice culoare, am vrut să fac un hipopotam mai real, dar nu contează deloc, experimentați.
• Cârlig de tricotat care se potrivește cu grosimea firului.
• Foarfece, ac și ață.
• Sintepuh pentru umplerea hipopotamului nostru.
• Perle mari negre sau mărgele mici pentru a face ochiul de hipopotam.

pentru tricotaj hipopotam


Toate detaliile, cu excepția nasului de hipopotam, vom începe cu bucla Amigurumi. Din moment ce nasul este ușor diferit, vă voi explica cum să-l tricotați. Restul veți tricota aproximativ la fel, cu excepția primului rând. Tricotăm cinci bucle de aer și una de ridicare. Tricotăm aceste bucle într-un cerc, cu adăugarea pe laturi.

începe cu bucla amigurumi


În continuare, tricotăm încă trei rânduri, adăugând două coloane din colțuri.

tricotează încă trei rânduri


Acum tricotăm fără adăugare încă trei rânduri. Restul detaliilor se potrivesc, dar în loc de bucle de aer, va trebui să faceți o buclă Amigurumi și să o legați cu cinci sau șase coloane. Iată bucla Amigurumi.

Tricotăm cinci bucle de aer


În total, ar trebui să obțineți 9 părți - 2 picioare, 2 brațe, corp, cap, 2 urechi și un nas.

Se potrivesc și alte detalii


Umplem toate părțile cu sintepuh și coasem împreună. Coaseți pe ochi, faceți o nară cu fir negru și un zâmbet, precum și un buric și ați terminat.

Hippo


Se pare că aici este un hipopotam atât de fermecător. Nu este păcat să prezinți o astfel de jucărie pentru o zi de naștere sau doar să-i mulțumești pe persoana iubită.

hipopotam tricotat
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat