DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Copilului tău îi plac jucăriile? Fiecare mamă încearcă să-și răsfățeze copilul cu noi prieteni buni. Imaginează-ți cât de plăcut va fi pentru un copil să primească o jucărie pe care mama sa și-a făcut-o singură și mai ales pentru el. Acum îți voi arăta cum să faci o broască țestoasă interesantă, cu care copilul tău va fi mulțumit și nu se va plictisi să se joace.

Pentru a crea țestoasa, veți avea nevoie de:
• Fire de aceeași grosime, dar în culori și nuanțe diferite. Am folosit mici cioburi care au rămas din produsele anterioare - este foarte convenabil și practic, apropo.
• Cârlig și foarfece.
• Ace cu filet pentru piese de cusut.
• Sintepuh pentru umplutură.
• Margele negre mari sau mărgele mici pentru ochi.

Pentru a crea o eroare


Toate detaliile vor tricota aproximativ în același mod, unele vor fi mai mari, altele vor fi mai mici, dar începutul va fi întotdeauna același - bucla Amigurumi. Începem să tricotăm cu o coajă. Este mai ușor să construiți pe ea, astfel încât toate celelalte părți să aibă aceeași dimensiune. Facem o buclă și o legăm cu șase coloane.

Faceți o buclă


În continuare, tricotăm încă trei rânduri, cu completările obișnuite, pentru a face o clătită mică. Al patrulea rând începe deja să fie tricotat cu un fir de altă culoare.

În continuare, tricotăm încă trei rânduri


După ce am terminat rândul de contrast, revenim din nou la firul culorii anterioare.

În continuare, tricotăm încă trei rânduri


Facem un alt rând și legăm o nouă culoare și tăiem firul vechi, nu va mai fi nevoie.

Facand un alt rand


Astfel, realizăm inele de culori diferite, astfel încât carapaceul să fie în dungi.

confecționează inele de culori diferite


În jurul aceluiași, numai fără dungi, tricotăm capul unei broaște țestoase, o burtă, patru picioare și o coadă. Umplem toate detaliile cu un puf sintetic și coasem împreună.

Broasca testoasa draguta


S-a dovedit ca această broască țestoasă minunată. O astfel de jucărie va fi, fără îndoială, una dintre preferatele copilului tău. Experimentați cu culoare și răsfățați-vă copilul iubit, el vă va fi foarte recunoscător.

Broasca testoasa draguta din lana
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat