DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Mare captator de vise luminoase
Toată lumea vrea să învețe cum să facă ceva special. În acest articol, vă vom spune cum să vă creați propriul captator de vise - un talisman care prinde vise rele în stăpân, sărind doar pe cele bune. Unii preferă să-l facă din materiale naturale - în acest caz se folosesc crenguțe de salcie, pene de vultur și fire de lână grosieră. Dar noi, din lipsă de astfel de lucruri, vom face mai ușor - în meșteșugul nostru se vor folosi fire strălucitoare de ață mouline, mărgele și pene cu aceleași tonuri. Un astfel de talisman se va potrivi perfect în interiorul camerei și va fi un cadou minunat pentru o persoană iubită.

Deci, mai întâi trebuie să colectați tot ceea ce vine la îndemână atunci când creați un captator de vise. Am luat cercuri mari de lemn, fire de ață de diferite culori, pene colorate și multe margele colorate.

ce vine la îndemână atunci când creați


Mai întâi trebuie să înfășurați un inel cu fir. Asigurați-vă că nu există lipsuri - dacă aveți suficientă răbdare, puteți înfășura inelul în două rânduri sau încercați să faceți un model simplu.

ață un inel

alcătuiți un model simplu


După ce inelul este complet învelit, puteți începe să țeseți pânza centrală. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați un alt fir (nu neapărat aceeași culoare) și să începeți să-l atașați cu un jumătate de nod la fiecare câțiva centimetri. Jumătatea nodului este făcută foarte simplu - firul este înfășurat în jurul unui copac, după care este filetat în bucla rezultată.

începe să țese

filetată în bucla rezultată


După ce locul de pe inel s-a epuizat, trebuie să continuați să fixați firul, dar deja pe firul care a fost întins înainte. Astfel, trebuie să umpleți inelul cu o pânză de păianjen, înfășurând periodic margele pe fir. Puteți repeta procedura cu fire de altă culoare.

margele de sfoară


Rămâne să atașați firele cu pene.

atașați firul cu pene


Margelele pot fi înțepate pe fire, pot fi împletite - în general, aici lăsăm loc imaginației tale.

fir la inel


Atașați firele de inel și agățați prinderea de vis terminată pe perete.

umple inelul cu o pânză de păianjen

Big Bright Dream Catcher
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat