DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Fotografia cu cusături
În aceste zile de înaltă tehnologie și automatizare continuă, munca manuală este apreciată foarte, foarte mult. Imaginile brodate cu o cruce poartă căldură și sinceritate. Și dacă modernizați aceste tablouri și le aduceți o oarecare originalitate, creația este în general dincolo de laude. Vorbim despre cusătură transversală dintr-o fotografie sau o poză. Nu se iau la bază schemele de magazine pregătite, ci, de exemplu, un portret din fotografie, pe baza căruia este realizată o imagine brodată.

Pentru a obține schema, este suficient să trimiteți o fotografie a lucrării dorite pe un site specializat și aceasta va fi transformată într-o schemă pentru broderie și trimisă la e-mail. Desigur, puteți face această schemă într-un program special, dar aici aveți nevoie de cunoștințe și abilități speciale și mult timp.
După ce ați primit schema, trebuie să o imprimați.

scheme de tipărire


În continuare, tăiați foile și conectați-le. Nu-i fac într-o schemă generală mare, pentru că devin foarte repede și devine incomod să lucrezi cu ei. Conectați-vă prin fragmente.

Conectez fragmente


Următorul pas. Ridic panza. Pentru a face portretul mai realist și similar cu originalul, cel mai bine este să alegeți o pânză din nr. 18 și de mai sus. În acest caz broderie va fi pe panza numărul 18.
Încerc pânza, astfel încât să nu existe înfiorări.

Aleg panza


Următorul pas este selectarea firului. Folosesc bumbac DMC ata, bumbac. Schema este însoțită de o paletă de culori cu numerele de firuri de fir. Rămâne doar să cumpărați culorile necesare.

selectarea firului


În continuare, găsesc mijlocul aproximativ pe pânză și pe diagramă. Determin ce culoare am nevoie pentru a începe brodarea. Am firul acului. Acul trebuie să fie cu un capăt rotunjit pentru a nu rupe pânza. Și fac prima cusătură, fixând firul de partea greșită. Nodul nu este realizat, firul este fixat de unul singur.

făcând prima cusătură


O strâng bine pentru ca ulterior firul să nu se deschidă.

Bine strângeți


Încep să coase cruci. Fac cusături de la stânga jos la dreapta sus. Acul iese înăuntru. Din interior spre exterior în colțul din dreapta jos și intră în stânga sus.

Încep să coase cruci


Și așa brodez fiecare secțiune după model.

Am brodat fiecare secțiune

conform schemei


După o anumită perioadă de timp, desenul va fi deja vizibil.

desenul va fi vizibil


Când broderia este terminată, trebuie să spălați lucrările terminate în apă caldă cu săpun și abur din partea greșită.
Portretul este gata!

Fotografia cu cusături


Astfel de portrete sau orice imagini tematice brodate din fotografie pot servi drept decorare a propriului apartament, precum și un cadou minunat de care toată lumea va fi fericită, fără excepție.
Comentarii (2)
 1. Natalia
  #1 Natalia vizitatori 5 noiembrie 2014 10:35
  3
  Imaginea a fost uimitoare, dar aș broda cu un fir dublu, astfel încât pânza să nu fie vizibilă. Dar acest lucru este la discreția mea))
 2. Julia
  #2 Julia vizitatori 9 aprilie 2017 16:28
  0
  Vă rog să-mi spuneți unde și cui să trimit o fotografie și să obțin o schemă și numere de culori a firului?) Mulțumesc

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat