DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Coroana de Crăciun
În curând, Anul Nou va veni la dispoziția ta, ceea ce înseamnă că ar trebui să te pregătești pentru asta. Ar trebui să vă pregătiți, atât pentru mâncărurile rafinate de pe masa dvs., cât și pentru decorarea în apartament. În plus, merită să te pregătești pe tine și sufletul tău pentru sosirea unui șir fericit în viața ta.
Pentru a diversifica apartamentul sau casa ta confortabilă cu decorațiuni, puteți crea ceva original și neobișnuit pentru interior, de exemplu, o coroană de Crăciun de panglici. Imaginați-vă, peste tot, ați cumpărat coroane de Crăciun, pe deasupra, foarte obișnuite și veți aduce o mică creativitate în casa voastră.
Pentru a face un astfel de accesoriu de Anul Nou, trebuie să vă aprovizionați cu astfel de materiale și unelte: sârmă (2 metri), foarfece, fire cu un ac, lipici, două panglici de 5 cm lățime, 5 panglici multicolore cu lățimi diferite, 2 panglici de culoare subțire pe metru, precum și margele și nasturi.

materiale de coroana de CraciunÎmpărțim firul în două părți și îl răsucim, dându-i o formă rotundă.

Împărțiți firul


Acum este rândul primelor casete de bază. Mai întâi luăm o bandă și o înfășurăm în jurul sârmei, apoi facem aceeași procedură cu a doua bandă. În mai multe locuri fixăm banda cu un fir și un ac.

ia o bandă

fixați banda cu un fir


Este timpul să decorați baza pentru coroana. Luăm o panglică, de preferință o culoare verde mai mare, pentru că molidul și pinul sunt răsplătite prin natură cu acea culoare, iar acum facem arcuri sau flori. Poate fi atât trandafiri, cât și simple margarete, tot ceea ce îți dorește inima.
De exemplu, una dintre florile simple poate fi realizată astfel: împărțiți panglica în jumătate și îndoiți-o în mijloc cu un unghi, apoi așezați alternativ deasupra panglicii, apoi pe de o parte, apoi pe cealaltă.

înveliți cu o altă bandă

împărtășiți banda


Când am pliat panglica, deci trebuie să trageți o panglică pentru a face o floare.

a primit o floare


Când ați făcut deja suficiente flori și arcuri, începem să le atașăm cu lipici, fir cu un ac la baza pentru coroana.

destule flori și arcuri


Atingerea finală a creației dvs. este înfășurarea panglicilor subțiri în jurul întregii coroane cu flori și arcuri. Produsul dvs. este gata să vă ofere o dispoziție de Anul Nou și celor dragi.

Cununa de Crăciun
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat