DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Acvariu într-un bec
Acvariul a fost mult timp un decor al interioarelor apartamentelor. Cel mai adesea puteți găsi acvarii mari cu o capacitate de 100 litri sau mai mult. Cu toate acestea, unele mai mult ca nano-acvariu. În acest caz, obiectele neașteptate, cum ar fi vaze și pahare, sunt utilizate pentru a conține organisme acvatice. Există chiar și acvarii ... într-un bec. Ne oferim să faceți singur un astfel de acvariu.

materiale de acvariu


Din materiale avem nevoie de o lampă incandescentă, sol cu ​​acvariu cu granulație fină și o mică plantă acvatică.

Pentru început, separați becul de bec. Acest lucru se poate face cu un ciocan apăsându-l pe toate părțile bazei. Doar nu aplicați forță excesivă - lampa se poate sparge.

manevrați lampa


După scoaterea capacului, îndepărtați piesele de sticlă inutile din bec. Fișați marginile găurii din balon dacă sunt prea ascuțite.

fișați flaconul


Clătiți balonul și turnați solul de acvariu în el. Apoi plantați o plantă de acvariu în ea și umpleți lampa cu apă. Pentru a-l topi, puneți capacul. Acvariul rezultat poate fi pus pe un suport sau suspendat dacă baza se ține bine pe balon.

Acvariu într-un bec


Desigur, într-un astfel de „acvariu” nu puteți păstra pești. Dar, cu ajutorul acestuia, îți poți surprinde prietenii și cunoscuții. De asemenea, un acvariu într-un bec poate fi un cadou original.
Comentarii (1)
  1. MrDizaynerr
    #1 MrDizaynerr vizitatori 19 aprilie 2014 08:32
    2
    Încă să plantezi un pește zâmbet

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat