DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Măriți gama de router Wi-Fi
Totul a început cu faptul că routerul meu a ars. Router-ul companiei ASUS obișnuia să stea la umbră, funcționa destul de tolerabil, gama era suficientă cu capul - prinde-l oriunde în casă și chiar afară. Dar aici a intrat într-o lume diferită de bătrânețea sa, arat până la urmă aproximativ 7 ani.
Am cumpărat un router nou cu un modem DSL încorporat. Este un lucru foarte convenabil, fără probleme în legătura între noi, doar aveam un modem DSL conectat la un router Wi-Fi, iar setarea acestora a fost foarte dureroasă pentru mine.

router wifi


Cumpărat, apoi o astfel de contracepție 2 în 1, s-a bucurat. Dar cum s-a dovedit degeaba - gama este atât de mică încât în ​​camera alăturată, în jumătatea îndepărtată, să nu prindă deloc. Am decis să le schimb antenele, cea veche are o antenă mai autentică și are o tura. În plus, este detașabil și orice altă antenă externă poate fi conectată la priză.

router vedere din spate


În noul router, antena nu este demontabilă, dar în cea veche, a fost înșurubată în priză. Am decis că înseamnă să faci un cuib în noul router, îndepărtând cuibul din routerul ars.
Am dezasamblat routerul.

dezasamblați routerul

conexiune antena


Am lipit antena, acum va servi ca fals, nu am rupt-o.

lipire cablarea


Iată priza de la vechiul router.

conector antena


Forați o gaură cu foarfeca în partea opusă.

găuri o gaură


Am introdus conectorul, am sudat firele. Soldarea unor astfel de fire subțiri este o masă groaznică, nu am reușit imediat. Asigurați-vă că apelați testerul dacă decideți să repetați acest lucru. A colectat totul în ordine inversă.

conectați o antenă externă

routerul este gata


Acum despre rezultate. Nu pot spune că este direct, am început să prind peste tot și peste tot, dar semnalul a devenit mai încrezător, se prinde aproape peste tot, există, desigur, „găuri negre”, dar mult mai rar. Dacă doriți un rezultat în numere, atunci semnalul este mai bun cu 15-20%. Dar acum există posibilitatea de a conecta orice altă antenă.
Comentarii (8)
 1. feelloff
  #1 feelloff vizitatori 1 decembrie 2013 15:09
  0
  Trebuie să încercăm, de asemenea, prinde slab ...
 2. Denchik
  #2 Denchik vizitatori 1 decembrie 2013 16:02
  2
  În opinia mea, nu va merita ...: colegi:
 3. Vladimir
  #3 Vladimir vizitatori 2 decembrie 2013 17:32
  3
  Am făcut-o mai ușoară, am înfășurat antena cu sârmă și am agățat-o de perdea, locuiesc la etajul 2, așa că acum prinde 50 de metri de casă.
  1. ce fir și cum
   #4 ce fir și cum vizitatori 27 martie 2018 16:00
   1
   și ceea ce prinde cu adevărat mai departe și mai bine
 4. Ananimus
  #5 Ananimus vizitatori 19 noiembrie 2014 23:16
  6
  Schimbarea antenei mărește ușor semnalul. Cel mai bine este să comandați un amplificator (rapel) ieftin din China. Va oferi o creștere bună a puterii emițătorului.
 5. Azat
  #6 Azat vizitatori 24 decembrie 2014 00:44
  1
  De ce nu?
 6. Alexey
  #7 Alexey vizitatori 21 noiembrie 2015 16:44
  1
  Asus RT-G32 a făcut același lucru pe router, înșurubând antena TP-Link 741 la ea și în bucătărie prin 2 pereți de beton armat a existat un semnal constant de cel puțin 80%, fără costurile de expediere a rahatului chinez la prețul unui produs bun.
 7. Invitat Igor
  #8 Invitat Igor vizitatori 22 iulie 2018 12:17
  3
  Dar nu este mai ușor să cumpărați un router NORMAL imediat și să nu urcați creierele de gâscă? Da, va fi de două ori mai scump (asta dacă ADSL), dar atunci semnalul este prins la 50 de metri de casă.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat