DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Tulle este o parte integrantă a interiorului, ceea ce vă permite să creați confort și confort în fiecare casă. Pe lângă faptul că tulul împodobește fereastra, îl protejează împotriva ochilor înțepători, înțepători. În prezent, o varietate uriașă de tul, pentru fiecare gust și preț. Dar puteți crea și coase un tul cu propriile mâini, acest lucru va crea și mai mult confort și căldură.
Tul creativ de croitorie proprie.

cusem o perdea


Coaserea unui tul nu este deloc dificilă, este suficient să ai puține abilități de cusut și materialul necesar.
Înainte de a începe să coaseți tul, trebuie să decideți modelul și să alegeți o schemă de culori, astfel încât tul să se încadreze în interior. Și apoi folosesc această instrucțiune, pas cu pas, pentru a coase.
Există o mulțime de moduri de cusut, puteți alege oricare, deoarece este mai convenabil.
-Necesită să calculeze lungimea. În exemplu, tul va fi pliat. Prin urmare, este necesar să măsurați lățimea ferestrei și să luați tulul de 2 ori mai lat.
-Tăiați o fâșie cu lățimea de 25-30 cm de tul (dacă există perdele, atunci puteți utiliza țesături pentru a se potrivi cu perdelele), conectați banda cu marginea superioară a tulului și coaseți pe întreaga sa lățime.

din banda de tul

tăiați fâșia


- Tăiați marginile, pliați și blitz. Îndoiți marginea superioară cu 2 cm și o coaseți, aceasta va ascunde erorile. De asemenea, marginile pot fi prelucrate cu o incrustare oblică, alegând în funcție de schema de culori. Dacă există un overlog, atunci pur și simplu prelucrați feliile.

prelucrați felii


-Următorul, este necesar să atașați banda cortină pe partea greșită. Ulterior va permite să facă pliuri. Apoi, verificați dacă totul este neted și nicăieri strâns, apoi blocați banda.

mătura spre partea greșită


-Atunci trebuie să decorați tulul. Pentru a face acest lucru, puteți tăia o fâșie cu o lățime de aproximativ 6-8 cm. Împărtați-o în jumătate cu partea din față spre interior și blocați-o, apoi opriți-o.

nevoie de a decora


Pliere pe o bandă se poate face imediat, prin cusut o bandă pe un tul. Și mai întâi puteți coase pe banda de pliuri, apoi coaseți.

Plezi în dungi


Dar dacă nu există nicio dorință specială de a pierde timpul, atunci puteți cumpăra o panglică și doar să o coaseți pe tul.

doar coase mai departe


-bottomul benzii poate fi de asemenea decorat cu o panglică. Acest lucru se poate face fie direct, fie cu shuttlecocks. Va arăta astfel:

bandă de jos


-După aceasta, întoarceți tulul în sine cu partea cusută (cea în care este cusută banda cortină), luați marginile firelor și strângeți până când se obține lățimea dorită (lățimea ferestrei), îndreptați pliurile. Legați firele pentru a nu se regla constant și tăiați lungimea suplimentară a firului.

partea greșită


Asta e tot: frumosul tul este gata, fără timp suplimentar și resurse uriașe.
Noroc în eforturile tale, puțină dorință și totul se va dovedi.

frumos tul este gata
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat