DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Decorați plăcile
Mulți s-au confruntat probabil cu situația când, după cumpărarea unui apartament, interiorul rămânând de la proprietarii anteriori, vreau să refac, dar nu sunt suficienți bani. Așadar, eram în acea poziție. Tigla albă „Sovkovskaya” din bucătărie nu inspira și nu existau bani pentru reparații. Într-o zi soțul meu m-a invitat să o pictez. Au început să se gândească - ce? Și apoi în magazinul de papetărie am dat peste un set de vopsele cu vitralii. După câteva zile, bucătăria noastră era de nerecunoscut.
Iată cum am făcut-o. Am desenat pe hârtie elementele noului tapet.

tapet

desenați o schiță


Dacă nu decideți să luați singur un creion, acum pe Internet puteți găsi un stencil pentru toate gusturile. În continuare, fixăm imaginea selectată cu un film. Desenăm în jurul ecranului un contur (de obicei în seturi este negru). Nu mi-am înconjurat complet desenele, am încercuit doar câteva elemente pentru a le evidenția.

selectați contur


Lăsați circuitul să se usuce bine, după care luăm prima dintre flori și completăm foarte atent părțile corespunzătoare ale imaginii.
Lăsăm treaba timp de 3 ore, astfel încât vopseaua să se usuce și să nu se amestece cu cea ulterioară. Așa că umpleți desenul unul câte unul cu toate culorile necesare.

colorable


Uneori într-un tub, lichidul se usucă. Apoi, puteți utiliza acul pentru a elibera scutul. Aveți grijă, deoarece după o astfel de procedură, vopseaua poate apărea, formând o baltă mare.
După ce munca noastră este complet uscată (este mai bine să așteptăm o zi), scoateți-o din film. Aici trebuie să fii foarte atent pentru ca părțile din imagine să nu se lipească și să nu se sfâșie.

așteptați până se usucă

scoate-l din film


Transferați decorretto pe suprafața spălată anterior a țiglă, strângeți-o fără probleme.

Transferăm decoretto


Totul este.

Prin lipire

Lipici oriunde vrem

Caracteristica Decorului


Particularitatea acestui decor este că nu se teme de umiditate. Desenele pot fi spălate. Puteți re-lipi în mod repetat. Puteți decora în acest fel nu numai plăci, ci și orice suprafață netedă - sticlă, oglindă, mobilierul. Dar unele culori se tem de soare. Cu o expunere constantă la lumina soarelui, culorile își pot pierde strălucirea.

Decorăm plăcile cu propriile noastre mâini
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat