DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Lampa cu alcool
Becul suflat?
Nu contează, nu scrieți-l pentru a-l arunca - vom da o a doua șansă pentru calitatea lămpii cu spirit.


fă-o singur


Ce este necesar pentru acest lucru:
Două becuri incandescente, mai multe șaibe cu diametre diferite (pentru formarea unei duze) și o fitilă sau un segment mic al cordonului.

piulițe de bec


În primul rând, separă becul în sine de unul dintre becuri, pentru aceasta este necesar să îndepărtați cu atenție baza cu un clește, în timp ce țineți becul în mâini, este mai bine să-l înfășurați cu un fel de pânză, pentru a nu vă tăia în cazul în care becul izbucnește, scoatem cutia cu o șurubelniță gâtul balonului, îl puteți face mai delicat și puteți tăia acest loc cu un tăietor de sticlă. Apoi, scoatem spirala din balon și turnăm paharul rămas.

scoateți baza

bate cu o șurubelniță


De la cel de-al doilea bec avem nevoie doar de o bază, îl puteți obține pur și simplu rupând becul, înfășurând mai întâi pânza astfel încât fragmentele să nu zboare. La subsol, lăsăm doar partea metalică, eliminând toată izolația, acum începem să formăm duza lămpii spirtoase, pentru aceasta luăm șaibele și le lipim cu cusutul epoxidic până la bază, formând diametrul duzei necesare.

plintă


Rămâne doar să lipiți baza cu șaibele la becul gol de la primul bec, să introduceți fitilul și să faceți un fel de suport pentru bec, deoarece cea mai simplă opțiune este să decupați un mic dreptunghi org. pahar și lipiți un balon la acesta.

firul fitilului


Ca combustibil pentru alimentarea cu combustibil, este de preferat să folosiți somnuri etilice, arde fără funingine și practic nu lasă miros după ardere.

bec


Instrucțiuni video mai detaliate:

Comentarii (1)
  1. Ella
    #1 Ella vizitatori 12 decembrie 2015 09:23
    0
    Interesant, desigur. Dar becul poate izbucni sau poate fi spart de neglijență. Va exista un incendiu în acest caz?

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat