DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Bilă pentru decor
Anul Nou este o perioadă a viselor și a magiei, nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. Până la această sărbătoare, mulți caută să-și decoreze casa, biroul și chiar mașinile. Forma clasică a jucăriilor de Crăciun este considerată a fi o minge. Această ambarcațiune în formă de bilă este ușoară și aerisită. Faceți-o foarte simplu, așa că trebuie să interesați copiii în creativitate.

Pentru producție veți avea nevoie de:
1) Orice bandă de culoare (nu prea densă)
2) Balon
3) Adeziv PVA
4) Perle diverse, strasuri etc.
5) Fir și ac.

materiale necesare


Facem rama jucăriei: umflați un balon, mărimea poate fi făcută după dorință. Este recomandabil să ungeți ușor mingea mai întâi cu orice cremă (astfel încât după uscarea lipiciului să fie ușor să îndepărtați rama). Apoi aplicăm cu generozitate lipici PVA pe bilă și înfășurăm împletitura. Tot aici vă puteți arăta propria imaginație. După lipirea benzii, agățăm mingea pentru a usca lipiciul (este mai bine să o facem noaptea).

umfla balonul


Când lipiciul este complet uscat, faceți cu atenție o incizie mică pe bilă și eliberați încet aerul. Scoatem mingea și rama jucăriei rămâne.

Când lipiciul este complet uscat


Decorăm jucăria: cosim sau lipim mărgelele pe toată rama jucăriei. Este de dorit ca mărgelele să fie ușoare pentru a nu încărca jucăria finită.

Decorați o jucărie


Creăm miezul jucăriei: în versiunea prezentată, mărgelele sunt strânse în ordine aleatorie.

Faceți miezul


Conectăm cadrul principal al jucăriei și miezul. Deasupra puteți face o buclă sau puteți lăsa doar „cozile”.

Bilă pentru decor


Jucăria finalizată poate fi atârnată de un brad de Crăciun, decora tavanul sau candelabrul sau poate fi agățată în mașină. Iată una dintre opțiunile pentru o jucărie de Crăciun, care poate fi realizată în acest fel. Întrucât acest lucru este realizat foarte simplu, puteți fantasa la nesfârșit. La Anul Nou!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat