DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Uneori, mergând în vizită cu cineva sau la o zi de naștere, ne gândim de foarte mult timp la ce să oferim. Se întâmplă adesea ca această persoană să aibă deja tot ce are nevoie. În astfel de momente, vă ajută ideile pentru cadouri făcute manual. Este posibil să nu fie scumpe sau cochete, dar întotdeauna drăguțe, amabile și care creează confort.
Una dintre astfel de idei poate fi un tildo aromat - un urs cusut de mână. Nu va fi dificil să o faceți și, dacă aveți copii, atunci și ei pot participa.

Deci, pentru urs, avem nevoie de:
• Țesătură (în mod ideal burla sau două fire, dacă nu, atunci lenjeria sau bumbacul pot fi utilizate)
• Umplutură (holofibră, iarnă sintetică, iarnă sintetică)
• Ace și fir
• foarfece
• bere de ceai
• cafea instant
• Pudră de cacao
• Vanilină
• perie
• Pen și hârtie

necesare pentru gătit


1) Pe hârtie, desenați o schiță a ursulețului. Marcați imediat locul unde vom umple jucăria cu un poliester de umplutură și o vom tăia.

desenați o schiță


2) Aplicăm un model pe țesătură, cerc și tăiat, lăsând în jurul întregului perimetru al cotelor jucăriei pentru cusături de 0,5 cm.

Aplicăm un model


3) Împărați modelele cu partea frontală una față de alta. Pe o mașină de cusut sau coase manual jumătățile de ursuleț. Nu uitați să lăsați o mică gaură pentru a se întoarce și tăiați indemnizațiile în locuri rotunjite pe picioare, astfel încât cusăturile să nu pufă.

Adăugați modele


4) Acum întoarcem jucăria și o umplem cu un iernier sintetic, împletindu-l cu grijă cu un băț sau creion. După ce am îndreptat umplutura și asigurându-ne că nu există nereguli, cosim gaura cu o cusătură ascunsă.

umplem cu poliester captusit


5) Următorul pas este să pictezi ursul mic. Pentru a face acest lucru, amestecați cafeaua, frunzele de ceai, cacao și vanilina. Foarte ușor, practic fără presare, cu o perie, aplicați amestecul pe țesătură.

pictură de ursuleț


6) După ce vopsiți în colțul ursulețului, faceți o buclă și agățați-l pentru a se usca în cuptor. Durează aproximativ 10 minute la foc liniștit. Este necesar să vă asigurați că ursul nu este ars.

atârna la uscat


7) Imediat ce ursuletul mic este uscat, puteți să-i trageți o botină. Vopselele acrilice sunt ideale, dar puteți folosi obișnuitul eyeliner impermeabil. Și acum ursul nostru este gata să mulțumească noua amantă cu aromă de cafea și ciocolată.

Ursul Tildo parfumat


P.S. Și dacă îl așezi lângă pernă pentru noapte, atunci visele sunt plăcute și bune numai.

do-it-yourself urs
Comentarii (1)
  1. feelloff
    #1 feelloff vizitatori 25 noiembrie 2013 09:25
    1
    Ce înfricoșător. Brrrrr ....: wassat:

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat