DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Poza în mișcare
O imagine în mișcare creată din lucruri improvizate poate deveni un plus interior interesant pentru camera copiilor. Și deci, să începem. Avem nevoie de: hârtie groasă albă (sau carton), foarfece, vopsele, lipici PVA, tuburi de cocktail, bandă scotch, plastilină, stilou cu pâslă neagră, mâncare pentru bebeluși (poate fi înlocuită cu o oală cu flori mici), hârtie colorată sau ambalată, bandă sau guma de banca Universalitatea acestei imagini este că puteți înlocui în siguranță orice „ingredient”.
Mai întâi trebuie să pregătiți componentele imaginii. Gândiți-vă la ce va fi desenat pe ea. În acest caz, desenăm pe hârtie albă soarele, avionul și norii. Vopsim cu vopsele.

desenați imagini

Vopsim cu vopsele


Apoi lasă-l să se usuce complet și taie-l. În continuare, vom avea de-a face cu tuburi de cocktail, imaginea va rămâne doar pe ele. Este indicat ca acestea să se potrivească cu culoarea detaliilor din imagine. Deci, de exemplu, un tub albastru este potrivit pentru un avion, alb pentru nori și galben pentru soare. Dacă nu aveți tuburi potrivite, nu alergați la magazin pentru a le găsi - puteți utiliza vopsele. Se amestecă o culoare potrivită cu o cantitate mică de lipici PVA și se aplică pe tub (pentru comoditate, fixați-le în plastilină).

tuburi de cocktail


A fost rândul elementelor de bază ale imaginii. Pentru a fixa imaginea în partea de jos a borcanului, veți avea nevoie de plastilină. Turnăm o bilă cu un diametru adecvat pentru fundul cutiei. La un fel de vază nu a rămas goală, îmbrăcați-o. Luați hârtie colorată sau de ambalat, ca în acest caz, și înfășurați-o în jurul unei cutii. Tăiați excesul și asigurați hârtia cu bandă sau cauciuc.

vaza deosebita


Acum puteți colecta poza. Atașăm conductele cu bandă pe spatele imaginii și le fixăm în plastilină.

poze cu lipici

fixați-le pe plastilină


Aruncăm tot ce este disponibil într-un borcan, iar imaginea care se balansează este gata!

Poză în mișcare


După același principiu, puteți realiza alte tablouri: cu o pasăre, flori sau cu pești și corali.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat