DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Baubă cu un nume
Baublesul nu și-a pierdut relevanța de mai mulți ani. Ele pot servi ca aparținând unei anumite subculturi, pot fi un accesoriu frumos sau doar un suvenir drăguț.

Crearea unei baghete cu orice inscripție - numele proprietarului sau numele grupului tău preferat - nu este deloc dificilă. Veți avea nevoie de:
• fir mouline de culori contrastante,
• ac de siguranță,
• foarfece
• tampon mic
• o bucată de hârtie într-o cușcă și un stilou.
Etapele de lucru:
1. Mai întâi, trebuie să desenați pe hârtie o diagramă a unei vase viitoare: scriem cuvântul pe celulele din celule.
2. Pregătim firele. Pentru o pană cu o lățime de 3 cm și o lungime de aproximativ 13 cm (neincluzând legăturile), trebuie să pregătiți 15 fire de culoare pe care doriți să creați o inscripție și 1 fir pentru fundal. Pe firul de fundal va fi necesară o frunză standard de fir, iar restul este tăiat pe o lungime de aproximativ 40 cm.
3. Tricotăm toate firele într-un nod, făcând un pas înapoi de pe marginea de aproximativ 7 cm. Și folosim un ac de siguranță pentru a-l fixa pe pernă. Sfat: când lucrați, utilizați fire de culori contrastante. Poate vă place foarte mult combinația de alb și roz pal, dar inscripția de pe vasul final va fi slab citită. Cu cât culorile sunt mai contrastante, cu atât mai bine.

Tricotăm toate firele într-un nod


4. Începem să țesem o biscuită. Primele 7-10 rânduri colorează fundalul. Pentru a face acest lucru, împletim firul warp cu firul de fundal, astfel încât să se obțină o buclă. Faceți 2 noduri și treceți la următorul fir. Nodulii trebuie să fie suficient de strânși, iar rândurile lor să fie strânse.

Începeți să țeseți o carcasă

țese o căpșună


5. Pentru a țese inscripția, dimpotrivă, țineți firul de fundal într-o formă de interferență și împletiți-l alternativ cu fiecare fir colorat. Două sau trei rânduri de la margini lasă culoarea de fundal, astfel încât inscripția arată mai eficient.

ține bine

inscripția părea mai eficientă


6. Când buia este completată, împletiturile sunt împletite. Este recomandabil să călcați produsul finit cu un fier de călcat printr-o cârpă umedă.

Baubă cu un nume
Comentarii (1)
  1. dfkz
    #1 dfkz vizitatori 23 ianuarie 2014 21:02
    0
    nu chiar ((: recurs:

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat