DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Carte poștală" Pisica roșie "
Blank-uri și instrumente pentru executarea acestui lucru speculă ai nevoie de putin:
carton color;
foarfece, rigla;
Lipici PVA;
stilou cu simț, creion simplu;
două șervețele de hârtie portocalie, frigarui de bambus
floare decorativă.

În loc de carton, puteți utiliza hârtie de catifea. Pare mai elegant, dar necesită mai multă precizie atunci când lucrați cu lipici. În primul rând, trebuie să decupați un dreptunghi format format card de felicitare - 10x15 cm din carton. Aplicați o schiță ușor vizibilă a figurii pisicii pe semifabricat cu un creion simplu: curb înapoi, coadă, cap. Este suficient.

se rostogolesc paiele


Din ambele șervețele desfăcute, pornind de la colț, se rulează paiele. Puteți folosi o broască din bambus pentru a vă ajuta - este destul de subțire și nu alunecă. Nu este necesar să răsuciți foarte strâns, astfel încât să fie mai ușor să pliați o paie într-un turniquet.

figuri de schiță


Este mai convenabil să începeți să lipiți pisica de corp. O linie subțire de lipici trebuie aplicată de-a lungul liniei creionului. Cu ușurință, pornind de la picior, ar trebui lipit pe această bandă adezivă un turniquet răsucit dintr-un paie. Ținând-o cu mâna stângă, trebuie să o răsuciți puțin, apăsând-o pe carton.

bandă subțire de lipici


Tot ce a rămas după tăierea piciorului din spate. Restul vine la îndemână pentru coadă. Un al doilea șervețel va fi folosit pentru a face capul. Este mai bine să începeți să-l lipiți de la mijlocul frunții, evidențiind urechile. Ochi de pisică lipici din două bile de țesut. A treia minge va acționa ca nasul și gura pisoiului. Acum, trebuie să rulați un stilou colorat cu fetru peste hamul lipit, lăsând dungi și cercuri. Dacă doriți, puteți folosi un stilou cu simț pentru a desena o mustață pe față. În plus, o mică floare decorativă sau fluture care zboară peste o pisică nemulțumită va decora cardul.

Felicitare Pisica roșie
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat