DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Cadru pentru benzi de cauciuc
Nu este un secret faptul că dezvoltarea armonioasă a unui copil necesită o varietate de stimuli externi. Cu alte cuvinte, inteligența copilului ar trebui dezvoltată, fără a spera în natură. Acest lucru este folosit de numeroși producători de jucării pentru copii, concepute pentru a dezvolta vorbirea, abilitățile motrice fine, o înțelegere a lumii și multe altele. Cu toate acestea, produsele „achiziționate” nu sunt mai bune decât ceea ce faci cu propriile mâini. Mai mult, multe dintre aceste jucării necesită un minim de materiale.
De exemplu, o placă de cauciuc pe care o puteți trage și obține diverse forme și imagini întregi se poate face în 3-4 ore. Un copil îi va plăcea o astfel de jucărie și va fi un instrument bun pentru dezvoltarea abilităților motrice fine, studiul formelor geometrice, conceptul de mărime și culorile de bază.

Cadru din cauciuc


Pentru a realiza un astfel de cadru, avem nevoie de:
• Baza din lemn, aici dimensiunile sunt de aproximativ 23x29;
• Butoane (aproximativ 200 bucăți);
• Benzi de cauciuc pentru bani (vândute la magazinele de birou).
Pentru fabricarea acestui cadru, era încă nevoie de lipici din PVC și de un șervețel cu două straturi. Învelișul de pe baza de lemn nu a fost foarte - cu pete și zgârieturi, așa că a fost necesar să îl ștergeți.

Baza de lemn

unghiile gingivale


În prima etapă, drapăm placa. Separați partea superioară, cu o imagine, un strat de șervețel și puneți-o deasupra pe o bază de lemn. Turnați lipici într-un borcan mic și folosiți o perie pentru a-l aplica pe un șervețel.

drapati placa


Astfel de acțiuni seamănă de la distanță decupaj. După ce lipiciul s-a uscat și șervețelul s-a lipit de copac, facem marcajul. Pentru a face acest lucru, puteți pune puncte în locurile potrivite cu un simplu creion (aici stau la fiecare 2 cm, distanța dintre rânduri este de asemenea de 2 cm).

seamănă cu decoupage


După aceea, apăsați butoanele către punctele dorite. Eforturile necesare pentru fixarea butonului din bază pot fi atât nesemnificative, cât și intense. Totul depinde de materialul folosit ca bază. De exemplu, în unele cazuri, butonul a mers până la placă. Apoi a fost îndepărtat cu ajutorul cuțitului clerical la înălțimea dorită.
În final, rezultatul este acesta:

Umplem unghiile


Totul, cadrul este gata! Puteți încerca să întindeți benzi elastice. În primul rând, copilul va avea nevoie de ajutorul tău pentru a-și da seama de noua jucărie. Și atunci el însuși va face diferite forme și vă va încânta cu imaginația sa.

Intindem benzi elastice

Cadru din cauciuc


Noroc cu creativitatea ta!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat