DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Păianjen din fire
Jucarie Spider din fire este realizata foarte repede si nu necesita materiale complexe. pentru speculă veți avea nevoie de: fire, foarfece, lipici, pixuri cu pâslă, hârtie albă, o bucată mică de carton, sârmă.

fire de pixuri din fir de fir


Mai întâi trebuie să faceți corpul unui păianjen: pentru aceasta, luați o mică bucată dreptunghiulară de carton (puteți plia o foaie de hârtie de mai multe ori) și faceți tăieturi pe părțile laterale, puneți firul de lână în tăieturi, vindeți firele deasupra. După aceea, scoateți firul de pe carton și legați-l bine.

corp de păianjen

vânt firul peste


Acum puteți scoate ușor cartonul. Întoarceți skeinul și legați-l cu fir de cealaltă parte.

scoate cartonul


Acum tăiați treptat firele de pe părțile din figura 4, trebuie doar să aveți grijă să nu tăiați firul de fixare.

tăiați firele


Iată ce ar trebui să se întâmple.

ce ar trebui să se întâmple


Următorul pas este de a crea picioare de păianjen. Pentru a face acest lucru, tăiați 4 bucăți de sârmă, ele pot fi fie de aceeași lungime, fie diferite. Este mai bine să rotunjiți capetele, deci nu numai că va fi mai sigur, dar va fi și mai ușor să fixați firul înfășurat.

făcând picioare de păianjen

înfășurați sârma

labele sunt gata


Pentru a păstra firele mai bune pe sârmă, firul trebuie să fie uns cu creion-lipici și înfășurat-o într-o mișcare circulară. Mijlocul piciorului nu poate fi bine înfășurat: vă va economisi timpul și firele.
După ce labele sunt gata, treceți la penultimul stadiu. Am decis că păianjenul meu va avea ochi mari și dinți, puteți face așa cum doriți - stârniți, lipiți limba, zâmbesc sau altceva. Deci, pe hârtie albă, trageți doi ochi și doi colți, apoi tăiați-o.

Ochi și dinți


Ultimul pas va fi asamblarea unui păianjen amuzant. Scoateți labe, îndoiți-le să pară reale, apoi lipici ochii și dinții. Aici păianjenul este gata, puteți atașa o frânghie la el și să-l agățați într-un colț.

păianjen de fire


Acest meșteșug poate fi făcut cu copii, le va place să participe la proces, venind cu noi culori sau chipuri amuzante ale păianjenilor.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat