DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Arbore de Crăciun din saci de gunoi
În curând Anul Nou și acum aveți o ocazie bună de a face un brad de Crăciun cu propriile mâini, care va fi un suvenir excelent pentru vacanța de Anul Nou.
Pomul de Crăciun este foarte simplu. Dar pentru asta trebuie să poți croșeta. Prin urmare, este mai degrabă un meșteșug pentru fete sau pentru mame. Vom tricota nu din fire tradiționale pentru tricotat, ci din saci de gunoi.

pentru speculă astfel de materiale vor fi necesare:
• 3 saci de gunoi în culori diferite. Este mai bine să luați albastru, verde sau salată și alb. Dacă nu există alb, atunci puteți cumpăra mov.
• foarfece
• Cârlig de croșetat
• După ce arborele este legat, avem nevoie de baza arborelui, adică de un băț sau ceva care vine la mână. Puteți lua unele articole de bucătărie nu atât de mari: un smoothie pentru piure de cartofi sau un știft. Vom pune un pom de Crăciun pe el.

3 saci de gunoi în culori diferite


În continuare, luăm o pungă de gunoi, o răsucim într-un tub. Taiem fasii cu grosimea de aproximativ 1,5 cm cu foarfeca. Dacă banda este puțin mai subțire - nu contează, dar este mai bine să nu o faci pe cele subțiri. Pentru a nu se rupe.

fâșii tăiate


Apoi, după tăierea benzilor, se îndreaptă și se leagă între ele. Se dovedește „fire”.
După ce firele sunt gata, începem să tricotăm. Tehnologia de tricotat nu este fundamentală. Puteți tricota cu modele sau puteți face tricotat simplu, o singură buclă de aer cu o singură buclă.

începe să tricot


La fel și în cerc. Mărimea cercului poate fi arbitrară. Cât de mare ai nevoie de un brad de Crăciun. Dacă este desktop, atunci puteți crea un cerc cu un diametru de 50 cm. Al doilea cerc este făcut cu 20 cm mai mult, iar al treilea cu 20 mai mult decât al doilea. Deci, obținem trei cercuri.

obținem trei cercuri

Pomul de Crăciun este gata


Pot fi de diferite culori. În funcție de gustul tău. Puteți alterna dungi. Puteți face un brad de Crăciun complet monofonic, verde. Apoi, atașează jucăriile de Crăciun, ghirlandele, mărgelele la bradul de Crăciun. Puteți coase sau lipi bucăți de vată pentru a face să pară ca zăpada.

copac de saci de gunoi


După sfârșitul Anului Nou, copacul poate fi folosit ca un covor, deoarece este confecționat dintr-un material impermeabil. Puteți, de asemenea, să fanteziți cu el și să veniți cu un alt scop pentru el, de exemplu, așternutul pentru un animal.

face-te-tu copac
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat