DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Pisici amuzante elegante
Jucăriile neobișnuite atrag întotdeauna mai multă atenție a copiilor. Îți poți mulțumi copilul și îi poți lega o jucărie interesantă în doar câteva ore. Cum să faci o pisică elegantă, îți voi spune acum.

Pentru a lucra, vei avea nevoie de:
- orice mici frânghii de fire. Bilele mici care rămân din produsele mari sunt perfecte aici, de obicei sunt dificil de aplicat undeva.
- foarfece.
- cârlig de croșetat.
- sintepuh pentru umplerea jucăriilor.
- un ac cu fir pentru cusut piese.

ai nevoie de muncă


Mai întâi, realizăm un lanț de șapte bucle de aer și îl legăm într-un cerc, adăugând două bucle în colțuri.

Mai întâi facem un lanț

îl legăm în cerc


În continuare, adăugând și 2-3 bucle din părțile laterale, tricotăm alte 5 rânduri. Aceasta va fi baza sau fundul pisicii noastre.

bază sau fund


Acum începem să tricotăm torsul. Nu mai trebuie să-l creșteți, doar tricotați într-un rând de cerc fără adăugări la dimensiunea de care avem nevoie.

trunchi de tricot


Geanta rezultată, care va deveni în curând corpul unei pisici, este împachetată dens cu sintepu.

umplute cu sintepuh


Coborând la detalii, tricotează coada și urechile. Începem cu bucla de amigurumi, pe care o legăm cu cinci coloane simple de croșetat. Al doilea rând este tricotat și cu croșete. După o buclă, adăugăm o coloană suplimentară, în general, ar trebui să apară 6 alte. Urechile constau din șapte rânduri.

tricotăm o coadă și urechi

urechi tricotate


De asemenea, tricotăm coada cu o buclă de amigurumi de 6 coloane. În cel de-al doilea rând adăugați încă 3 coloane și tricotați un „cârnați” lung. Ar trebui să existe patru astfel de detalii.

patru detalii


Coase urechile și coada la corp.

Coase urechile și coada la corp


Rămâne să faceți pahare elegante pentru pisică. Pur și simplu tricotăm un lanț de bucle de aer și îl legăm cu un rând de stâlpi de croșetat. Apoi formăm forma necesară a ochelarilor de la acest șarpe.

Pisici amuzante elegante


Se dovedește aceste jucării amuzante cu care, fără îndoială, va fi interesant de jucat pentru fiecare copil. De asemenea, vor arăta bine în interior, decorându-l.

pisici tricotate
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat