DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Inel de conductă de oțel
Inelul este un tip de inel, este în principal bijuterii ale unui bărbat, și din „metal nobil” subliniază statutul proprietarului său.
Acum există o mulțime de soiuri și forme de inele și fiecare poate găsi ceva al său, dar dacă doriți ceva original care vă pune accent pe stilul dvs. și vă oferă posibilitatea de a vă dovedi ca un bijutier începător - acest articol este pentru dvs.

Deci avem nevoie de:
Orice bucată de oțel (cupru sau alamă), în general, pe care o puteți obține, diametrul interior al țevii ar trebui să corespundă cu diametrul degetului pe care veți face inelul.

secțiunea țevii de oțel

țeavă de oțel


În continuare, trebuie să tăiem secțiunea de țeavă pregătită într-un unghi, cu cât unghiul este mai mare, cu atât este mai larg fața inelului și, în consecință, spatele.
După ce te-ai decis asupra colțurilor - vom arhiva piesa de prelucrare viitoare, nu te descuraja dacă nu pare încă atractivă. Toate Înainte!

tăiați țeava

o bucată de țeavă


În continuare, determinăm partea frontală (lată) a inelului. Dacă doriți să faceți una dreptunghiulară ca a mea, atunci fixăm piesa de lucru perpendicular într-un viciu și o macinăm cu un fișier la starea dorită.

procesăm un fișier

reconcilia


Apoi măcinăm toate colțurile ascuțite și terasele din părți.

modifica fișierul


După ce ați dat inelului forma dorită, vom prelua desenul - aici alegerea este nelimitată, totul depinde de imaginația dvs. și de disponibilitatea instrumentelor necesare, dacă vă înțelegeți bine cu gravura metalică, puteți obține o imagine foarte bună și interesantă, m-am așezat pe clasic și am făcut câteva tăieturi pe părțile laterale și 3 pe diagonală, atunci începe procesul de măcinare obositor, dacă aveți un instrument electric pentru lustruire, acest lucru va facilita foarte mult procesul de lustruire, în absența instrumentului necesar, luăm o cârpă mare și o gaură reparam neregulile grosiere, apoi luăm șmirghelul foarte mic pe care îl puteți găsi și, într-o mișcare circulară, începeți să lustruiți inelul pentru a elimina toate zgârieturile.

inel de etanșare

Inel de țeavă din oțel

aspect terminat


Și în sfârșit, dacă doriți să vă faceți inelul strălucitor, trebuie să îl frecați cu pastă goală, folosind o cârpă.
Cu această metodă, dacă ai dorință și imaginație, poți crea produse de autor unice, totul este în mâinile tale, produse de casă de succes.

Inel de bricolaj


Video de producție:

Comentarii (1)
  1. feelloff
    #1 feelloff vizitatori 6 noiembrie 2013 14:55
    0
    Misto, dar al naibii, foarte laborios. Orice este ruginit sau oxidat, trebuie să-l faci din oțel inoxidabil sau să-l acoperi cu un fel de acoperire galvanică.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat