DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » „Decorul de Anul Nou:„ Povestea de iarnă ”.
Cum îți decorezi casa înainte de Anul Nou? Desigur, pomul și ghirlandele decorate de Crăciun de pe stâlpii ușii sunt dincolo de concurență. Dar poți încerca să creezi un basm chiar și în cel mai necuprins colț al casei tale. În acest caz, nu ai nevoie de materiale exotice sau mult timp pentru a lucra.

avem nevoie


Deci avem nevoie de:
• foi de hârtie A4, de la 6 la 10;
• bandă Scotch;
• Creion;
• foarfece;
• Lumânări reduse (camerele de ceai din sfeșnice metalice sunt potrivite).
Progres:
Pe foile dintr-o parte, desenați contururile diferitelor obiecte „de iarnă”: copaci de Crăciun de diferite dimensiuni, case cu acoperișuri acoperite de zăpadă, iepurași, ghiocei etc. Nimic complicat - puteți desena doar o mulțime de copaci și case de Crăciun.

desenează contururi


La fel și toate cele 6 foi. Formele pot fi repetate, dar pot fi diferite pe fiecare foaie. Totul depinde de imaginația ta 
Tăiați-ne contururile.

Tăiați-ne contururile


Apoi, trebuie să întăriți foile, astfel încât acestea să stea la suprafață.

întăriți foile


Puneți compoziția pe dulap (cazul nostru), pe un raft, pe masă. Pare deosebit de frumoasă pe pervaz. Imaginează-ți: Revelionul, ninsori pe stradă și un mic miracol strălucește pe fereastra ta ... dar mai multe despre asta mai târziu. Mergi mai departe.
În lumina zilei, totul arată astfel:

aranjăm peisajul


Apoi, în trecerea rezultată între planul de decorare a faței și a clădirii, ne așezăm lumânările.

utilizarea lumânărilor


Și așteptați să se întunece ..
………………
Când este în sfârșit seara, puteți aprinde lumânări și admirați cum strălucește orașul sau pădurea de iarnă (ce ați desenat?), Cum umbrele fabuloase dansează pe perete. Admirându-ți propria muncă, simți unitatea cu vacanța și începi să crezi că totul este posibil.

decor de Crăciun

Basm de iarnă


Sfaturi utile: utilizarea lumânărilor sugerează că iluminarea decorațiunilor de hârtie nu va dura foarte mult. În loc de lumânări pentru o utilizare mai durabilă, puteți lua becuri mici.
Cu suficientă grijă, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la posibilitatea unui incendiu. Doar nu puneți lumânări aproape de hârtie și nu le lăsați peste noapte.

Lasă-ți casa să lumineze bucuria și dragostea în acest An Nou!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat