DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Pantaloni scurți pentru un băiat
Îți voi spune cât de simplu și ieftin este să coaseți pantaloni scurți pentru băiat cu propriile mâini. Tot ce avem nevoie este o fustă veche, demodată sau pantaloni ai unui adult, creioane, foarfece, o bucată de hârtie pentru un model, un ac și ață, o panglică elastică - o bandă elastică. În exemplul meu, un băiat în vârstă de un an se îmbrăca; blugi de dimensiuni 48 au fost folosiți ca material.

Deci, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să facem un model. Aici nu vom face măsurători ale copilului, mai ales că la această vârstă este destul de problematic. Am luat pantalonii băiatului, pe care îi poartă în prezent, și i se potrivesc perfect. Am întors acești pantaloni înăuntru, astfel încât o jumătate s-a întors, am pus o foaie de hârtie și am înconjurat.

hai să facem un model


Apoi, direct pe model, va trebui să adăugați deasupra 1,5-2 cm pentru brâu și sub aceeași lungime pentru tiv. Determinați singur lungimea pantalonilor, am ales - chiar sub genunchi, un fel de pantaloni. Nu este necesar să se acorde alocații pentru cusăturile laterale, deoarece încercuim pantalonii cu cusături.

Pe model ar trebui să fie două părți ale produsului - față și spate. Vă rugăm să rețineți că acestea sunt diferite. Spatele este puțin mai lung și mai profund decât fața. Pentru a obține ambele părți, trebuie să așezați pantalonii pe hârtie, mai întâi cu partea din față și apoi cu partea din spate.

model


Tăiați modelele rezultate. Următorul pas este să transferați desenul pe material. Ar trebui să fie patru părți: două față și două spate. În cazul meu, am mutat modelele din față și din spate pe marginea blugilor, astfel încât am obținut o cusătură laterală terminată. Astfel, am format două detalii.

Tăiați modelele rezultate

Tăiați tiparele

tăiați cu atenție

am primit două


Rămâne să coase semifabricatele rezultate. Proprietarii unei mașini de cusut vor finaliza rapid și ușor această sarcină. Eu, din lipsă de asta, a trebuit să muncesc din greu. Mai întâi trebuie să faceți cusătura din spate și din față, apoi să pășiți, adică interiorul. Am folosit cusatura acului. În acest caz, cusăturile se realizează la o distanță una de cealaltă, iar începutul cusăturii următoare se află în spatele celei anterioare.

cusaturi de cusături


Pe pantalonii scurți care rezultă, tundem partea inferioară și talia, introducem elasticul. Ar fi bine să înnopți marginile cusute. Am făcut-o de mână, cu o cusătură.

tiv și tiv


Pantaloni scurți sunt gata! Acum, având un model, puteți proiecta pantaloni scurți de lungimi diferite și chiar pantaloni. Până la urmă, nu există niciodată multe dintre aceste ținute în garderoba copilului.
Comentarii (5)
 1. Nataly nnn
  #1 Nataly nnn vizitatori 12 ianuarie 2015 21:43
  0
  Mulțumim pentru idee și pentru clasa de master! O alta ar fi o fotografie cu produsul finit postat. Și apoi oarecum aspect neterminat!
 2. Tatiana
  #2 Tatiana vizitatori 25 aprilie 2016 15:21
  5
  Vă rog să-mi spuneți, de ce tăiem imediat 2 părți din jumătate (de exemplu, partea din față) dacă au o cusătură laterală deja cusută ?? La urma urmei, dacă le tăiați și le extindeți, atunci o jumătate din față este în față, iar a doua jumătate din față este în urmă ?? și anumesunt 2 jumătăți din față pe piciorul stâng, 2 jumătăți din spate în dreapta ... Mi-am rupt deja capul ...
  1. Svetlana
   #3 Svetlana vizitatori 15 septembrie 2017 13:22
   1
   Un picior este tăiat imediat, dar fața și spatele sunt tăiate separat
 3. olga
  #4 olga vizitatori 19 martie 2017 17:28
  0
  [b] Tatyana [/ b],
  bine, ai observat un fel de cant în acest Regat Unit
 4. Galina
  #5 Galina vizitatori 16 iunie 2017 12:01
  0
  Totul este adevărat în acest MK, doar detaliile se află în față, iar fotografia arată că croitoreasa taie piesele separat.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat