DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Cutie rotundă de ziare
În zilele noastre, țesutul din tuburile de ziare devine din ce în ce mai popular. Această ocupație nu este suficient de dificilă, în afară de ea este foarte fascinantă și interesantă. Costul achiziționării materialului sursă este practic minim, deoarece este absolut necesar pentru fabricarea unui sicriu rotund din tuburile de ziare.

Pentru a lucra, veți avea nevoie de:
• Ziare vechi sau amprentă.
• Un cuțit obișnuit.
• Ac subțire de tricotat.
• Adeziv PVA.
• Culorile alimentare.
• Lacuri incolore
• Peria pentru prelucrarea produsului finit.

Pentru muncă va fi necesar


O descriere pas cu pas a fabricării casetei.
1. Țeserea directă a caschetei va fi realizată din tuburi de ziar, care vor necesita aproximativ 200-220 de bucăți. Pentru a obține un tub de ziar, aveți nevoie de un ziar sau revistă, folosind un cuțit obișnuit, tăiat în fâșii, a căror lățime este de aproximativ 5 cm. Dacă sunt planificate tuburi de culori mai închise, atunci puteți utiliza un ziar. Pentru tuburi de culori deschise și luminoase, trebuie utilizat amprentă, deoarece literele pot fi vizibile în timpul pictării.

cu un cuțit

tăiate în fâșii


2. Pentru a face tubul lung și îngrijit, acul trebuie utilizat cât mai subțire. Un ac este așezat pe marginea benzii de ziar, la un unghi de 35-40 de grade. Cu cât unghiul este mai mic, cu atât tubul este mai subțire. Din tuburi subțiri, produsul este mai precis și mai blând. Apăsând strâns marginea hârtiei pe spiță, trebuie să răsuciți tubul. Ungeți marginea superioară rămasă cu lipici PVA și înșurubați tubul până la capăt. Trageți acul. Tubul este gata.

răsuciți tubul


3. Puteți utiliza colorarea petelor și a alimentelor pentru a picta tuburile.
Pentru a picta cu pata, trebuie doar să aruncați tuburile în sticlă cu această soluție și îndepărtați-o imediat. Se lasă la aer uscat timp de 3 ore.
Pentru a picta tuburile cu culori alimentare, este necesar să le diluați conform instrucțiunilor și coborâți tuburile în recipient cu vopsea timp de 5-7 secunde. Se usucă într-un loc cald până se usucă.

lipici marginea

vopsea


4. Pentru țesut partea inferioară a caschetei, aveți nevoie de 4 grupuri de tuburi, câte 2 în fiecare, pentru a așeza o cruce - transversală una peste alta. Aceste tuburi se numesc ridice.

întindeți-vă în cruce


5. Sub cel mai mic grup de tuburi, înlocuiți un tub de lucru și împletiți fiecare grupă pe rând.

fiecare pe rând


6. Pentru a mări tubul de lucru, este necesar să pliați marginea următoare în jumătate și să o introduceți în cea de lucru. Nu este nevoie să lipici nimic.

pliați în jumătate și introduceți


7. După al șaselea-al șaptelea rând de țesut, colierele trebuie împărțite astfel încât să se formeze 8 singure (din 4 grupuri). Înlocuiți în mod similar cu primul, un alt tub de lucru. Apoi, țese produsul „frânghie”. Pentru a face acest lucru, apucați înălțătorul de sus cu primul tub de lucru, iar cel de jos de jos. Al doilea stanchion este împletit în același mod, doar tubul care era deasupra va coborî și jos în jos.

crescătorii trebuie împărțiți

ca asta

împletim în mod similar


8. După ce partea inferioară a diametrului dorit este gata, tuburile de lucru trebuie lipite și după uscare, tăiate cu atenție.

conducte de lipit

tuburile trebuie lipite


9. Pentru țesutul pereților caschetei, este necesar să se ridice ridicătorii. Pentru a face acest lucru, pornim un rider de jos sub cel din apropiere și îl ridicăm cu atenție. Facem aceeași muncă cu restul.

ridică-te

unul câte unul ridică


10. Dacă este necesar, creșteți stanchionii.

crescătorii cresc


11. Introduceți matrița în produs. Când îl folosiți, produsul se va dovedi mai precis și mai uniform. Înlocuiește 2 tuburi de lucru.

Introduceți formularul în produs


12. Teseți cu o „funie” de 2-3 rânduri. Pentru a obține un model, un tub de lucru trebuie înlocuit cu o culoare diferită. Apoi țeseți după modelul dorit.

înlocuiți cu o altă culoare


13.După terminarea țeserii peretelui caschetei, lipiți tuburile de lucru și tăiați-le.

lipici și tăiați tuburile


14. îndoire.
Începeți primul blocaj din interior în spatele celui de-al doilea și rotunjiți-l. Începeți a doua pentru a treia. Și așa mai departe până la sfârșitul rândului.

cotitură-execuție

curbe

toate aplecate


15. În continuare, introducem vârful primei riser în orificiul format, după rotunjirea celui de-al doilea, lângă primul. Efectuați această manipulare cu toate colțurile. Lipiți ușor din interior și după uscare completă, tăiați.

faceți cu toți cei care se ridică

recoltă complet uscată


16. Capacul este țesut exact ca partea de jos. La sfârșit, se efectuează îndoirea.

Capacul se țese ca un fund


Capacul poate fi decorat în conformitate cu dorințele și imaginația.
17. Cutia finisată este lăcuită, ceea ce îi va conferi strălucire și rezistență.

Cutie rotundă de ziare
Comentarii (3)
 1. Alena
  #1 Alena vizitatori 12 noiembrie 2013 07:28
  1
  Oooooochen frumos !!! Multumesc pentru master class !!! Sincer nu știam ce să țes din ziare, trebuie să încerc
 2. Jeannette
  #2 Jeannette vizitatori 18 mai 2014 17:26
  0
  "10. Dacă este necesar, construiți stoichki." poate fi mai detaliat, exact cum? : simt:
 3. speranță
  #3 speranță vizitatori 22 martie 2015 00:33
  0
  Multumesc! Deci, totul este pictat în detaliu. Abia acum nu voi găsi Nicaieri nicăieri ..: recurs:

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat