DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Floare din țesătură de nailon
Cu disponibilitatea materialelor necesare, toată lumea poate stăpâni arta de a face flori din țesături kapron. Posibilitatea de a face astfel de flori va veni la îndemână dacă doriți să vă decorați interiorul, designul frumos un cadou, pentru a suplimenta cutia banală de bomboane de ciocolată din 8 martie cu un boutonniere original, este interesant să petreci o petrecere a timpului liber împreună cu copilul.
Luați în considerare tehnologia de fabricație pentru exemplul unei flori. Ulterior, când toate etapele acestui proces vă vor fi familiare, puteți combina produse de diferite culori, dimensiuni și forme ale petalelor, creând compozițiile cele mai interesante.

Astfel, vom pregăti componentele necesare speculă și instrumente:

Materiale necesare


1. fire;
2. foarfece;
3. două tipuri de sârmă: sârmă obișnuită este mai groasă pentru tulpină și sârmă subțire aurie sau argintie pentru confecționarea petalelor;
4. stamine;
5. tesatura din nailon;
6. bandă adezivă verde;
7. prospect.

Toate materialele necesare pot fi cumpărate de la magazinele cu ac și pot fi comandate online.
• Realizăm petalele firului auriu, fixându-și capetele cu mișcări de răsucire.

inele de sârmă


• Strângeți cu țesătură din nailon. Țesătura poate fi într-o singură culoare sau în nuanțe diferite. Încercați să mențineți capronul strâns și să nu încalci.

nylon strâns


• Cu ajutorul firelor, atașăm staminele și petalele primului nivel la tulpină. Asigurați-vă că sunt fixate în siguranță.

țese petalele

fixați cu un fir


• Suplimentăm floarea cu petale de al doilea nivel. Numărul de petale depinde de preferințele dvs. personale.

legați-vă


• Acum a venit rândul tulpinii - îl învelim în verde (sau alb, dacă este vorba despre un decor de nuntă) cu o bandă adezivă.

înveliți cu bandă adezivă


• Apoi fixăm prospectul, mascând conexiunea cu banda de culoare aleasă.

Floare din țesătură de nailon


Prima ta floare este gata, acum o poți arăta cu mândrie acasă și simte-te liber să te consideri un începător, dar o florară foarte promițătoare!

Floare de capronoboy
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat