DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Fiecare dintre noi are cel puțin un telefon în buzunar și încă cineva. Alegând un nou gadget, ne străduim să arătăm individualitatea, și alegând o copertă pentru acesta, o decoram și o protejăm de zgârieturi. Dar dacă este aproape imposibil să găsești un telefon unic, atunci poți face cu el propriile mâini un caz original și exclusivist.
Astăzi vom coase o copertă simplă din blugi vechi și o vom decora cu broderie din margele de sticlă. Munca nu este dificilă, dar necesită perseverență. Așa că hai să începem!

Vom avea nevoie de:
• blugi vechi
• foarfece
• pinii croitori
• conducător
• cretă
• fire de culoare textilă sau aproape de ea
• o bucată de Velcro 1,5x1,5 cm
• bugle de două nuanțe contrastante
• ac subțire pentru broderie

Vom avea nevoie


Progres:
Stabilim blugii, alinind marginea la partea inferioară. Punem telefonul în jos puțin de la ultima linie, așa cum se arată în figură. Puneți deoparte 0,5 cm pe fiecare parte a telefonului și trasați linii drepte cu o riglă și cretă. Apoi, retrăgând încă 0,5 cm de aceste linii, trageți cele paralele.

măsurați după dimensiune


Împărțim stratul dublu cu ace în mai multe locuri și tăiem de-a lungul liniilor extreme.

tăiați țesătura


După îndepărtarea știfturilor, aplicăm Velcro la cotul superior exact la mijloc din interior.

fixați Velcro


Coasem pe o mașină de scris în jurul perimetrului Velcro, mergând la capătul unei linii unul la celălalt. Dacă nu există nici o mașină, puteți coase cu atenție manual.
Din nou, tăiem două straturi și coasem mașina de scris de-a lungul liniilor marcate, realizând fixări la începutul și la sfârșitul liniei.

noi utilăm


Îndepărtați ușor cotele, făcând o franjură.

indemnizații de puf


Acum rămâne doar să decorați capacul finisat. Desenați orice desen cu cretă - poate fi o linie arbitrară, un zig-zag, linii paralele sau un fel de model.

contur pentru margele


Pentru începătorii din această afacere, trebuie să alegeți un desen în conformitate cu principiul: cu cât este mai simplu, cu atât mai bine.
Brodează modelul cu acul înapoi, așa cum se arată în figuri.

coase mărgele

străpunge cu un ac

mărgele după mărgele


Luați un fir autentic pentru a nu fi necesar să vă opriți des.
Cazul nostru este gata! O dantelă poate fi cusută în interiorul marginilor pentru a atârna telefonul în jurul gâtului. Imprindeți-vă, arătați-vă imaginația și veți obține o copertă exclusivă, care poate fi, de asemenea, un cadou minunat.

carcasa pentru telefon mobil
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat