DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Decorare interioară cu fluturi
Utilizarea unor astfel de elemente decorative precum tablouri, panouri, aplicații ajută să ofere pereților deschiși un aspect complet și să creeze confort în cameră. Cu toate acestea, există un mod mai puțin costisitor și mai original de decorare a peretelui - designul fluturilor volumetrici din hârtie. Realizarea unei astfel de compoziții cu propriile mâini vă va permite nu numai să vă arătați abilitățile creative, ci și să oferiți interiorului un zest special.

Pentru a face fluturi voluminoși, veți avea nevoie de un pic:
• hârtie cu două fețe groase de culoare;
• creion;
• foarfece.
Culoarea hârtiei este selectată cel mai bine ținând cont de paleta principală a interiorului tău. După pregătirea materialelor necesare, puteți începe să lucrați.

foarfece de creion de hârtie


Fabricarea fluturelor.
Pentru a face fluturi, trebuie să tăiați pătrate mici din hârtie, împărțiți-le pe jumătate și trasați cu un creion conturul uneia dintre fețele viitorului fluture, așa cum se arată în fotografie. În continuare, înarmați cu foarfece, ar trebui să tăiați fluturele de-a lungul liniilor conturate și să-l îndreptați. În mod similar, pot fi tăiate fluturi de diferite dimensiuni și forme.

desenați un contur cu un creion


Decorarea cu fluturi.
Folosind banda dublu față, atașați fluturii terminați pe perete, creând o compoziție interesantă. Puteți aranja fluturii într-o anumită secvență sau crea efectul zborului liber.

atașați fluturii de perete

Decor interior cu fluturi


Astfel, puteți amenaja o creșă sau un hol. Și puteți decora cu fluturi nu numai un perete, ci și un dulap, de exemplu.
Avantajul acestui decor este originalitatea, eficiența și ușurința de fabricație. Procesul de creare a fluturilor este ușor și interesant și, prin urmare, această clasă de master este un pasionat excelent cu copiii, dezvoltând abilități motrice fine la un copil, gândire creativă și iubire de frumusețe.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat