DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Cadru din lut polimer cu măsurarea greutății produsului
O femeie petrece mult timp în bucătărie dacă preferă mâncarea sănătoasă, îi place să-i încânte pe cei dragi cu preparate delicioase și se bucură de proces. Un loc de muncă organizat în mod convenabil nu trebuie să fie doar la birou. Temele necesită, de asemenea, o anumită comandă și este mult mai convenabil să coaceți plăcinte, dacă totul este la îndemână. În zilele noastre, predominanța produselor semifabricate este din ce în ce mai puțin acasă, uitând cum este mirosul prăjiturilor de casă. Pentru cei care nu sunt prea leneși să stea lângă sobă, este utilă o foaie de înșelat sub formă de ramă, care poate fi făcută cu lut polimeric cu propriile mâini.

Pentru muncă, avem nevoie de:
lut polimeric de mai multe culori.
-tabelul imprimat măsoară produsele din laminat.
-pistola cu clei.

În primul rând, trebuie să împachetați o placă de date în strat laminat.

ambalează o placă laminată


Apoi continuați la proiectarea cadrului. Din lutul polimeric realizăm flageluri de una sau două culori și le aranjăm într-o manieră haotică, împletindu-se între ele. Stăm în jurul perimetrului foii și așezăm pe foaie pentru tratamentul termic.
În continuare, vom proceda la fabricarea diferitelor fleacuri. Fructe, o pungă cu sare, în general, tot ceea ce imaginația ta poate realiza. Punem pe țiglă și coacem conform instrucțiunilor oferite pentru argilă polimerică.

Din lut polimeric facem un cadru

câmp de tratare termică


După ce produsul se întărește și se răcește, cu ajutorul unei arme adezive fixăm cadrul pe o foaie cu informații despre măsurile de greutate.
Următoarea etapă este plasarea fructelor pregătite pe suprafața cadrului, fixându-le cu același pistol cu ​​clei.

lipici cadrul


Dacă atașați doi magneți pe partea din spate, atunci foaia noastră de înșelătorie se va fixa convenabil pe orice suprafață metalică. Pot fi lipite cu aceeași armă, iar magneții pot fi împrumutați de la magneții plictisiți sau deteriorați din frigider.

cadru cu magneți

magnetizează la frigider


Rama nu numai că va fi benefică, dar vă va încânta și cu culori strălucitoare.
Aceasta este o oportunitate excelentă de a lucra cu copiii. Abilitățile motrice fine sunt utile în special pentru copii și vârstnici. Este dovedit că lucrul cu degetele și mâinile afectează dezvoltarea mentală a copiilor și nu permite bătrâneții să se strecoare neobservată de persoanele în vârstă. Deci, este atât plăcut cât și util să te angajezi cu bunica.

figurine din lut polimeric

vă va încânta cu culori strălucitoare


O astfel de muncă nu necesită abilități artistice speciale și veți petrece seara cu copilul împreună, din nou, sfâșindu-l de la un computer care trage în rețea.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat