DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Când frumusețea apare la o persoană, el încearcă să o împărtășească cu întreaga lume, iar acest lucru este explicat foarte simplu - atracția constantă către lumea creativității. Una dintre tehnicile care ajută la aducerea ideilor la viață este decupaj - Arta de a decora o mare varietate de lucruri cu fragmente de șervețele de hârtie. Marie Antoinette era încă pasionată de această lucrare, iar astăzi fiecare dintre noi are ocazia să facem un lucru unic. Așadar, până la urmă!

În lucrarea de care avem nevoie:
vopsea, grund și vopsele acrilice, lipici și lac pentru decupaj (poate fi două într-unul), fișă de papetărie, șervețel, burete de spumă, șmirghel.

În munca de care avem nevoie


1. Folosind un burete, acoperim suprafața de lucru a magnetului cu sol acrilic în mai multe straturi până când devine complet alb (acest lucru se poate realiza de până la 3 ori, fiecare strat trebuie să se usuce). În spațiul dintre ele, măcinăm suprafața cu șmirghel fin.

acoperiți suprafața magnetului


2. Puteți ajuta grundul acrilic să se usuce cu un uscător de păr. Următorul pas este să tăiați fragmentul de șervețel care vă place în funcție de dimensiunea magnetului și să scoateți din el cele două straturi inferioare. Drept urmare, avem o bucată subțire de hârtie.

decupă poza


3. Pe fișier așezăm fragmentul tăiat cu fața în jos. Turnați puțină apă în ceașcă, turnați-l pe fragment, acoperiți-l complet cu apă și turnați restul în chiuvetă. Îndepărtați ușor bulele cu o perie.

se toarnă lipici


4. Luați fișierul după vârfuri și aplicați-l treptat pe piesa de lucru deja uscată. Degetele expulza bule de aer. Când toate aceste manipulări sunt efectuate, scoateți vârful șervețelului, despărțindu-l de fișier și îndepărtați-l. Drept urmare, obținem un fragment frumos lipit.

expulzăm bule


5. Cu o perie largă ne acoperim magnetul cu lipici, merită să începem de la mijloc și să ne deplasăm cu atenție până la margine, încercând să nu-l atingem.

Am acoperit cu adeziv


6. Îndepărtăm părțile inutile pe părțile laterale și uscăm complet magnetul cu un uscător de păr. În continuare, luăm vopsele acrilice și vopsim. Acoperim magnetul cu lac nu mai puțin decât în ​​2 straturi cu uscare completă.
Bucurați-vă de rezultat!

Magnetul decoupage
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat