DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Balerina de zăpadă
Odată cu abordarea noului an, doriți întotdeauna să vă decorați frumos casa sau spațiile, unde va avea loc vacanța: birou, școală, grădiniță etc. Meseria de hârtie ușor de făcut, dar foarte originală „Balerina zăpezii” va deveni o parte indispensabilă a „Anului Nou”. interiorul. Cum se face:

Avem nevoie


Avem nevoie de: hârtie (peisaj sau A4), un fulg de zăpadă de dimensiuni medii pre-pregătit (din hârtie), bandă adezivă, foarfece, creion, fir. Așadar, să trecem la treabă.

desenați un model de balerină dansatoare


1. Pe hârtie, desenați un șablon pentru o balerină de dans și tăiați-l cu atenție. (Șablonul poate fi găsit cu ușurință pe Internet și tipărit).

îngustat


2. Împletim fulgul de zăpadă finalizat pe jumătate și îl „așezăm” pe balerină (ca o fustă), iar pe ambele părți îl fixăm cu bucăți mici de bandă adezivă, astfel încât fusta să nu alunece.

fulg de zăpadă și balerină

Îmbrăcați balerina

O rezolvăm cu bandă


3. Gata! Acum puteți face o gaură invizibilă pe capul balerinei, așezați un fir acolo, legați-l și agățându-l sub tavanul camerei (vezi foto). Toată lumea poate face o balerină atât de frumoasă, chiar și un copil mic o poate face! Mult noroc!

Balerina de zăpadă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat