DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Tack" Ladybug "
Un astfel de mâner frumos "Ladybug" nu va deveni doar un asistent indispensabil în procesul de gătit, dar va face și interiorul oricărei bucătării mai vibrante, mai atractive. Această tăiere este ușor de croșetat. Este perfect ca un cadou pentru mama, bunica, sora. Densitatea plăcii depinde de densitatea firelor utilizate. Am fire de bumbac pur.
Pentru tricotat, avem nevoie de 100 g fir de bumbac roz pur, precum și resturi de fir negru. Folosiți cârligul numărul 3.
Pentru început, tricotăm 7 bucle de aer, închidem lanțul și tricotăm 16 rânduri cu un singur croșet. Tricotăm primele trei rânduri cu un singur croșet, adăugând o buclă suplimentară printr-unul singur. Tricotăm 4-6 rânduri, de asemenea, cu un singur croșet, adăugând bucle prin 3 bucle. Tricotăm 7-9 rânduri cu un croșet, adăugând bucle suplimentare prin 5 bucle principale. Tricotăm 10-16 rânduri, adăugând bucle prin 8 bucle principale.
În continuare, tricotăm un fir negru și tricotăm 19 croșete simple. Extindem lucrarea și începem să tricotăm, dar nu de la prima buclă, ci de la a doua, eliminând astfel o buclă. Legăm rândul la final, desfășurăm lucrarea și din nou îndepărtând prima buclă, tricotăm rândul până la sfârșit. Deci, tricotăm 8 rânduri, eliminând o buclă.

Tricotăm spatele


În continuare, tricotăm o buclă. Pentru a face acest lucru, tricotăm 18 bucle de aer din ultima buclă și legăm ultima buclă de celălalt capăt. Extindem lucrarea și tricotăm un rând cu un singur croșetat.

tricot un cap de vacă


Tricotăm spatele. Pentru a face acest lucru, tricotăm 23 de bucle de aer, desfășurăm lucrarea și tricotăm un rând cu un singur croșet. Dar nu tricotați ultima buclă. Extindem lucrarea și tricotăm rândul următor, începând cu a doua buclă. De asemenea, continuăm să tricotăm, îndepărtând buclele. Până când rămâne o buclă. Tricotăm 36 de bucle de aer și închidem ultima.

triunghiul


Tricotăm cercuri. Tricotăm 4 bucle de aer, închidem lanțul și tricotăm 3 rânduri cu un singur croșet, adăugând 1 buclă la fiecare 2. Sunt necesare 6 cercuri.

halbă


La sfârșit, cusem toate detaliile și obținem o abordare minunată sub forma unei gărgărițe.

Înșfăcați marfa
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat