DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Brățară Shambhala
În fiecare zi, din ce în ce mai multe noi tendințe intră în modă care îți pot face stilul mai original și mai unic. Una dintre astfel de întâmplări la modă este brățara Shamballa. Apărând doar pe copertele revistelor pline de farmec, în fotografii cu vedete ale lumii, această brățară și-a găsit apelul printre restul populației. Puteți crede că aceasta este o simplă coincidență, deoarece fiecare fashionistă își urmărește doar stilul și vrea să îi ofere aspectului o noutate, dar acest lucru nu este în întregime adevărat. Tradiția de a purta acest tip de brățară își are originea încă din cele mai vechi timpuri. Brățara Shambhala este un fel de amuletă și amuletă care își protejează purtătorul de diverse spirite rele și îl direcționează spre succes. Cel mai important lucru este că puteți face singură această brățară minunată.

Dacă vă hotărâți să luați calea succesului și să creați o brățară Shamballa, atunci stocați-vă cu materiale precum: firul cerat 1,5 - 2 metri, 5 margele de o singură culoare, 2 margele de o culoare diferită și alte 2 margele de o a treia culoare sau doar o nuanță ușor diferită, decât cele anterioare, astfel încât în ​​cele din urmă să apară 9 margele.

margele


Acum ne luăm firul cerat și tăiem baza brățării în sine. Pentru a măsura corect baza, pur și simplu strângeți mâna cu un fir în locul său larg, adică pe oasele mâinii, dar lăsați în rezervă pe ambele părți un centimetru sau chiar două.
Fixăm acest fir cu bandă adezivă sau îl punem, lăsând în același timp 4 sau 5 centimetri, ceva greu. Tăiem 10 centimetri de fir, punem firul cerat rămas în jumătate și îl așezăm în mijlocul bazei noastre de fir, facem un nod.

Fixați firul


Cea mai grea parte a acestei brățări este să înveți cum să faci noduri corect. Să pornim firul din stânga sub dreapta și să îl executăm pe cel drept sub bază și să-l lăsăm pe stânga. Strângeți nodul bine. Facem următorul nod în același mod, doar în locul firului din stânga începem cu cel din dreapta.

Strângeți nodul

Lasă firul din stânga sub dreapta


Noi țesem încă 4 astfel de rânduri sau facem doar 4 noduri, le fixăm doar din diferite părți. Acum este momentul să strângeți primul mărgele.

direcționează mărgelele


Când ați înțepat deja prima perlă, atunci o fixăm cu aceleași noduri ca înainte. După ce am fixat mărgelele, mai trebuie să țesem 4 rânduri. Și ne-am pus pe o mărgărită de altă culoare sau nuanță.

fă un nod


Tese mai departe, precum și rândurile anterioare. Vedem că distanța mărgelelor noastre este aproximativ aceeași. După cea de-a doua perlă, țesem mărgelele ca încă trei lucruri ca prima culoare, apoi adăugăm cea de-a doua culoare mărgelă și o fixăm cu prima culoare. După ultima mărgele țeseți 4 rânduri și faceți un nod.

De asemenea, țesem astfel de 4 rânduri


Ultimul lucru pe care am început să-l facem a fost un agraf. La capetele brățării purtăm o perlă mai mică decât cele anterioare, traversăm capetele firelor și țesem mai multe rânduri de fir, pe care le tăiem 10 centimetri. Pe interior puteți lipi fermoarul.

poate fixa agrafa

Bratara Shambhala
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat