DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Interior Tilda Doll
Păpușile Tilde au multe variații diferite de performanță. Cu toate acestea, o caracteristică distinctivă a acestor păpuși este eleganța și confortul lor, în ciuda unor execuții primitive. Frumoasa Tilda nu va fi doar un cadou plăcut pentru copil, dar va fi, de asemenea, un element minunat în interiorul unei camere cu o femeie adultă.

Această clasă de master va descrie procesul de fabricație a unei păpuși simple Tilda. Pentru aceasta, luați următoarele materiale:
- tesatura de corp (nuante bej, piersic sau bej-piersic);
- țesătură pentru haine (puteți folosi mai multe țesături care sunt în consonantă prin culoare sau model);
- fire care să se potrivească cu țesătură pentru haine și țesături pentru corpul păpușii;
- panglici din satin de diferite lățimi;
- dantela;
- fire de lână (orice) pentru păr;
- material pentru umplerea corpului păpușii.

material bandă de fir


Mai întâi trebuie să desenați pe ziar contururile părților corpului păpușii, să le decupați și să le transferați pe materialul de bază. Ar trebui să existe patru părți pentru picioare și pentru mâini, două părți pentru corp.

desenează contururi


Tăiați detaliile, astfel încât să fie indusă 3-5 mm de pe contur. Îndoiți detaliile în perechi și mergeți pe partea greșită a mașinii cu cea mai mică cusătură.

tăiat așa


După aceea, părțile cusute trebuie să fie întoarse din interior în partea din față și aburite bine cu un fier.

fier de abur


Următorul pas este umplerea pieselor cu umplutură. Este necesar să umpleți dens, dar, în același timp, să „masați” detaliile, astfel încât să nu existe tuberculi. De obicei, umplerea picioarelor și brațelor subțiri este destul de problematică. Un tocător obișnuit chinezesc sau un agraf de păr japonez pot ajuta în această situație.

piese de umplutură


Apoi brațele și picioarele sunt cusute pe corp.

brațele și picioarele sunt cusute


În continuare, trebuie să coaseți o rochie. Modelul său trebuie, de asemenea, transferat din ziar în material și tăiat indentat la 5 mm de pe marcaj.

coase o rochie


Pentru marcarea pe interiorul rochiei trebuie să mergeți la mașina de cusut. Este, de asemenea, necesară acoperirea fundului rochiei.

tăiați partea inferioară a rochiei


Pe partea de jos a rochiei trebuie să coaseți dantelă.

coase pe dantelă


Apoi rochia este pusă pe păpușă și cusută de-a lungul corsajului până la tors.

cusute de corsaj


Deasupra aceleiași dantele ca pe tiv, se face o pelerină cu guler.

pelerină cu guler


În locul în care sunt fixate marginile gulerului, este atașat un arc dintr-o panglică largă din satin. Deasupra arcului, lipiciul este format din margele sau pietricele de pe lipici.

un arc este atașat


Un ornament dintr-o panglică din satin subțire pliat sub formă de floare cu margele sau pietricele în centru este cusut în partea de jos a rochiei peste dantelă.

decorare fină a panglicii din satin


Atunci trebuie să faceți părul păpușii. Firele de lână sunt filetate prin țesătura capului lui Tilda. Trebuie să începeți cu părțile frontale și temporale, trecând treptat spre partea din spate a capului.

face părul păpușii


Atingerea finală este fața și coafura. "Părul" este format într-o coadă și fixat cu o panglică de satin subțire legată sub formă de arc. Ochii sunt făcuți din mărgele mici, se aplică o ușoară roșie pe obraji cu un tampon de bumbac.
Papusa este gata.

Păpușă interioară tilda
Comentarii (1)
  1. Alina
    #1 Alina vizitatori 9 noiembrie 2014 20:28
    0
    Foarte bine meseria!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat