DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Invitație originală la o petrecere a burlacilor
O petrecere a burlacilor este un eveniment important în viața unei viitoare mirese. Prin urmare, trebuie să vă pregătiți temeinic, având în vedere fiecare detaliu, până la invitații. Invitațiile originale sub forma unui astfel de subiect al toaletei unei femei ca un corset vor putea să surprindă prietenele și să le ajusteze într-o dispoziție festivă.

Pentru a începe lucrul la crearea unei invitații, va trebui:
• o foaie de hârtie sau carton frumos colorat,
• bandă din dantelă
• împletitura decorativă îngustă,
• lac de unghii strălucitor,
• creion
• lipici;
• conducător,
• foarfece;
• cuțit de papetărie.
Acum puteți continua direct la activitatea de creație.

Desenăm și decupăm șablonul viitoarei cărți poștale.

Întoarceți foaia de hârtie cu capul în jos și continuați la desenul invitației sub formă de corset. Pentru a face acest lucru, utilizați o riglă și un creion.

Vei avea nevoie


După ce schița invitației este finalizată, ar trebui să o tăiați. Este important să observați simetria părților din față și din spate a cardului. Pentru a îndoi talia corsetului și a volanului de dedesubt, ar trebui să pliați cartea pe jumătate, așa cum ar trebui să arate la final și să decupați cu atenție aceste elemente.

Desenați un șablon


Decorați partea din față a invitației.

Pentru a face invitația mai originală și mai interesantă, vă recomandăm să completați designul folosind panglică din dantelă. După ce lubrifiați cu atenție banda cu lipici, lipiți-o pe corsetul corsetului, așa cum se arată în fotografie.

Decorați partea frontală


La mijloc, folosind un lac de unghii strălucitor spectaculos, scrieți numele iubitei căreia i se adresează invitația. Este indicat să folosiți un lac cu o perie subțire. Partea din față a cărții poștale este gata!

Decorați partea din spate a cardului.

Partea din spate a corsetului nostru de hârtie va fi la fel de originală ca partea din față, pentru că vom face șirurile de pe el. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați un cuțit clerical și să faceți două rânduri de găuri de 5 bucăți.

Decorați spatele


În continuare, luăm o împletitură decorativă îngustă și o aruncăm în găuri, astfel încât o țesătură frumoasă să rezulte. Legăm capetele împletiturii într-un arc frumos.

Invitația este gata, rămâne doar să scrieți în interiorul informațiilor despre viitorul dvs. eveniment.

Invitație originală la o petrecere a burlacilor


Dacă doriți, puteți alege un alt formular pentru crearea unei invitații. Poate fi o carte poștală sub formă de rochie, geantă, pantofi ș.a. Nu te limita la fantezie. Adăugați elemente noi creației dvs., decorați-l cu margele, margele, arcuri și pietre.
Prietenii tăi vor fi fericiți să primească o invitație neobișnuită și creativă la o petrecere de burlac.
Comentarii (2)
 1. Lala
  #1 Lala vizitatori 3 noiembrie 2013 01:14
  0
  ce coșmar ...
 2. Nancy
  #2 Nancy vizitatori 30 ianuarie 2014 10:11 PM
  0
  De asemenea, nu puteam trece ... ideea nu este rea, dar hârtia nu a fost selectată fără succes, silueta este tăiată strâmb și găurile sunt mult mai mari decât împletitura în sine, probabil că vor apărea niște panglici.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat