DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Plăcere moale confortabilă
În serile reci de toamnă și de iarnă, este întotdeauna plăcut să te înfășori într-o pătură caldă, cu o ceașcă de ceai aromat în mâini. Astăzi vă voi spune cum să faceți o pătură tricotată frumoasă, încălzită, cu elemente de țesătură pe cont propriu.

Pentru producție veți avea nevoie de:
- Orice țesătură. Este recomandabil să utilizați două tipuri de țesături cu modele diferite, care vor fi combinate împreună.
- Fir de bumbac durabil pentru a lega motive.
- Fir de cusut și ac.
- Foarfece ascuțite.
- Cârlig de croșetat.
- Un ac de țigan sau un ac cu ochi mari.

vei avea nevoie


Mai întâi trebuie să realizăm o mulțime de semifabricate pătrate. Sunt simple. Decupăm două pătrate, le împăturim cu fețele una de cealaltă și le coase pe o mașină de scris sau le coasem cu un ac și ață manual.

pătrate de material textil


La sfârșit, lăsăm o zonă mică, fără cusătură, întoarcem pătratul afară și coasem cu grijă gaura deja din partea din față. Se dovedește un pătrat atât de mic. Realizăm multe dintre acestea din ambele tipuri de țesături.

pătrat flash


Acum continuați să legați elementul de țesătură. Luăm un ac de țigan și aruncăm un fir de bumbac în el pentru a lega. Coaseți marginile pătratului, astfel încât să obținem bucle, pentru care vom lega apoi firul și vom realiza o curea frumoasă.

Coaseți marginile pătratului


După ce am măturat tot pătratul, fără să sfâșiem firul, începem să legăm. Când firul de la ac se termină, trebuie doar să puneți un alt fir și să continuați să tricotați. Tricotăm primul rând cu croșete.

Măturând toată piața


În două bucle de colț tricotăm două croșete simple, astfel încât colțurile să se extindă și să nu strângă pătratul.

tricotăm două coloane


Facem rândul următor openwork. Îl tricotăm cu croșete duble. Tricotăm un croșetat dublu, sărim o buclă și tricotăm două croșete duble la rând. Alternez coloanele în acest fel, obținem un strapping openwork. În buclele de colț tricotăm două croșete duble.

tricotăm două croșete duble


Tricotăm mai multe motive pregătite în același mod. Conectând elementele între ele într-o singură pânză, alternăm modelele într-un model de tablă de verificare. Prindem pătrate în colțuri și odată în mijlocul elementului.

Câmpie moale confortabilă


Prin conectarea pătratelor, puteți face o carouri de orice dimensiune. Când ați ajuns la o dimensiune suficientă pentru dvs. cu același fir de bumbac, legați marginile carourii pentru a face un cadru frumos. Puteți alege, de asemenea, fire care au o culoare diferită de firul de fixare pentru cadru. Este important să fie combinat cu o carouri.

pătură frumoasă


O astfel de pătură frumoasă va atrage bebelușului dvs., vă va oferi confort și o dispoziție plăcută într-o seară rece.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat