DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Om de zăpadă făcut din fir
Anul Nou este o sărbătoare de mult așteptată atât pentru copii, cât și pentru adulți. Și cum este ziua asta fără om de zăpadă. Desigur, în niciun caz!
Vă sfătuim să faceți acest meșteșug împreună cu copiii, această lecție unică este ușor de fabricat. Omul de zăpadă va decora interiorul de Revelion al apartamentului, biroului și va mulțumi pe toată lumea cu prezența sa.
Dimensiunea omului de zăpadă va fi de aproximativ 60 cm înălțime.

Pentru a face un om de zăpadă de Crăciun din fire, avem nevoie de:
• o lingură de fir alb (nu prea subțire, din bumbac);
• baloane (cinci bucăți);
• Adeziv PVA (un borcan);
• ac;
• vată.

a face un om de zăpadă


Realizarea corpului unui om de zăpadă.
Pentru început, ar trebui să umflăm bilele, vom avea nevoie de ele pentru corp (trei dimensiuni diferite) și mâini (două identice).

Inflați mingea

minge umflată


Apoi filați acul și străpungeți-l cu o sticlă de lipici PVA. Firul devine impregnat cu lipici, scoatem acul în lateral, vom avea nevoie mai târziu.

fir și PVA


Înveliți fiecare bilă umflată cu ulei vegetal, astfel încât firul să nu se lipească. Lipiți bilele într-o ordine haotică cu un fir îmbibat cu lipici.
Bile trebuie înfășurate astfel încât să nu existe goluri. Apoi agățați-le într-un loc cald și uscat până când firele se usucă complet (cel mai bine timp de 24 de ore). Ai răbdare! Bilele ar trebui să devină dure.

Bilă de filet


Odată ce totul este uscat, luați fiecare minge tăios cu un ac și trageți restul de coada mingii.

Lipiciul se va usca


Pentru o mai mare stabilitate, bila de jos trebuie lipită în interior cu bumbac, iar în partea de jos lipim un disc de hârtie (de preferință din carton), uns cu lipici PVA.

lipiți în interior cu bumbac

lipici discul de hârtie


Apoi conectați toate părțile omului de zăpadă, faceți anterior o adâncitură în tors. Luăm o pistolă de pulverizare și pulverizăm zona selectată a joncțiunii, cu atenție într-un loc umidificat pentru a face o adâncitură. Apoi cusem părțile împreună cu un ac cu un fir alb. Pentru o mai bună fixare, locurile de cusătură cu lipici. Lasă viitorul om de zăpadă să se usuce complet.
Deoarece corpul oaspetelui nostru de Anul Nou este gata, să avem grijă de mâinile noastre. Lipiți două bile mici la bila medie la aceeași înălțime.

Decorați un om de zăpadă.

Apoi, lipiți ochii cu lipici Super Moment. Nasul, gura și butoanele pot fi realizate din hârtie sau țesătură colorată.

meșteșuguri din hârtie colorată


Ne-am pus o eșarfă, o pălărie și atingerea finală - rumenim omul de zăpadă. Puțin fard nu interferează cu omul de zăpadă, ci doar îl decorează. Fardul poate fi aplicat cu o perie cosmetică și fard obișnuit, care se găsesc la toate femeile într-o pungă cosmetică.

maronie omul de zăpadă


Deci, eroul nostru de zăpadă este gata, copiii vor fi fericiți pentru un astfel de oaspete pentru Anul Nou!

Om de zăpadă făcut din fir


Un om de zăpadă poate fi făcut în toate tipurile de dimensiuni și chiar culori. El poate dobândi la discreția ta o formă individuală, arată-ți imaginația!
Mult noroc!
Comentarii (2)
 1. master1959
  #1 master1959 vizitatori 28 august 2017 22:10
  1
  Ce frumos și drăguț om de zăpadă s-a dovedit! Puteți pune la intrare pentru a întâlni oaspeții. Dar doar nu sub copac. El nu aparține acolo. În general, departe de înjunghiere și tăiere.
 2. feelloff
  #2 feelloff vizitatori 16 decembrie 2017 14:48
  4
  Am făcut-o! Multumesc mult!
  Om de zăpadă DIY făcut din fir

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat