DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Buchet de frunze de toamnă
Toamna, uneori vreau ca casa să arate caldă și confortabilă. Dar chiar și un buchet mic, care se joacă cu culori strălucitoare, este capabil să reînvie interiorul apartamentului și să înveselească aceste vremuri mohorate, ploioase, proaste. Și nu este deloc necesar să vă grăbiți la standul de flori în urmărirea unei dispoziții bune. Un buchet luminos și original poate fi făcut din frunze de toamnă colorate pe care toamna ni le oferă atât de generos.
Pentru a face un buchet vom avea nevoie de: frunze frumoase de toamnă (încercați să luați frunze suficient de ciudate, dar în același timp destul de flexibile, de exemplu: frunze de arțar, struguri, tei), crenguțe de rowan sau viburnum, farfurie, foarfece, bandă de scotch, fire și puțină imaginație.

Și astfel, mai întâi ne vom angaja în decorarea farfuriei noastre, care va servi drept bază pentru viitorul buchet. Pentru a face „patul” buchetului mai original și mai colorat, puteți folosi frunzele diferitor copaci și arbuști, crenguțe de viburn sau cenușă de munte, tulpini de flori uscate. Deoarece buchetul nostru nu implică multă durabilitate, vom fixa frunzele pe farfurie pur și simplu cu bandă adezivă.

frunze de arbori diferiți

fixați frunzele la o farfurie

fixați cu bandă

un buchet


Când baza este gata, puteți începe să faceți flori. Pentru aceasta vom folosi frunzele cele mai comune. Luăm o frunză și o rulăm într-un tub - acesta este miezul viitoarei noastre flori. Pentru a împiedica foaia să se dezlipească, apucăm partea de jos a miezului rezultat cu fire.

rostogoliți o frunză într-un tub

bucată de hârtie într-un tub


Acum începem să fabricăm petalele rămase pentru florile noastre de toamnă. Îndoiți frunza în două și, înfășurând-o în jurul miezului, formați o petală. După ce ați format fiecare petală ulterioară, nu uitați să o înfășurați bine cu fire la bază, astfel încât floarea să nu piardă forma și să nu se sfărâme.

făcând restul petalelor

operații repetate

răsuciți în continuare

a primit o floare


Când numărul de flori necesare pentru buchetul dvs. este gata, puteți începe să asamblați buchetul. Nu ne complicăm sarcina și fixăm florile la bază cu aceeași bandă adezivă. Acum rămâne doar să suplimentăm compoziția cu ramuri decorative mici și buchetul nostru de toamnă este gata.

compozițiile sunt ușor de executat

Buchet de frunze de toamnă

faceți un buchet de frunze


Astfel de compoziții sunt destul de simple de interpretat, astfel încât nici fragilitatea lor nu este o problemă. Pentru a prelungi ușor viața unui astfel de buchet, puteți adăuga o cantitate mică de apă în farfurie, dar va trebui să-l schimbați zilnic. Deci - aceasta este mai mult o lucrare suplimentară, deoarece o toamnă generoasă în culori vă permite să creați mici capodopere din frunze de toamnă imediat ce veți dori să creați.

Buchet de bricolaj
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat