DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Buchet de bomboane din hârtie colorată
Hârtia colorată este un material de bun augur pentru creativitatea cu copiii. Din hârtie colorată cu două fețe, vă puteți gândi la voluminoase speculăiar apoi să le prezinți ca pe un dar. De exemplu, împreună cu fiicele mele, am încercat să facem astfel de flori foarte asemănătoare cu trandafirii. Rezultatul a fost un buchet de bomboane frumoase.

Pentru muncă era necesar:
1) hârtie colorată cu două fețe;
2) argila (întărirea este mai bună), puteți folosi aluatul pentru sculptură;
3) tuburi pentru un cocktail;
4) foarfece, lipici, lipici siliconic, un creion simplu și o riglă.

Pentru muncă, aveam nevoie


Toată munca poate fi împărțită în mai multe etape.
Floare.
1. Mai întâi, am pregătit benzi de hârtie colorată pentru viitoarele petale. Pentru a face acest lucru, folosind o riglă și un creion, este aliniată o foaie de hârtie colorată. Lățimea benzilor poate fi diferită. Cu cât petalele sunt mai înguste, cu atât floarea este mai aerisită. Lățimea benzilor noastre este de 1 cm. Aceasta mi s-a părut a fi valoarea optimă. Nu prea lat și nu destul de îngust pentru degete mici. Lungimea benzilor depinde de dimensiunea hârtiei. Am tăiat o foaie de hârtie pe toată lungimea, apoi am împărțit fiecare bandă în două, astfel încât să nu mai rămână resturi. Această lucrare poate fi încredințată complet unui copil care se pricepe la foarfece. Chiar dacă face o mică greșeală, acest lucru nu va afecta rezultatul final.

benzi de hârtie de culoare

benzi de hârtie


2. Apoi, faceți petalele. Am rupt marginile cu lipici și au conectat cele două capete ale benzii cu o buclă. Pentru fiecare floare, au fost necesare 22 de petale. Dintr-o foaie de hârtie colorată despre formatul A-4, am obținut 2 flori.

Apoi, faceți petalele


3. Cel mai interesant a fost crearea unei flori. Baza a fost un cerc pre-tăiat cu un diametru de 2-3 cm. Pe acesta ne-am lipit buclele în trei rânduri de 6 bucăți, într-un model de tablă de checker. La final, au fost lipite 4 petale. Au întors floarea cu capul în jos și au lipit cu grijă mijlocul petalelor.

crearea florilor

cerc pre-tăiat

lipit buclele noastre în trei rânduri


4. Pentru miezul florilor, puteți folosi plasticină sau aluat de întărire pentru sculptură, margele, strasuri, margele, nasturi. Mijlocul poate fi realizat din folie sau carton lucios. Am decis să folosim dulciuri în acest scop.

O fâșie de hârtie a fost tăiată din hârtie verde.


O tulpină cu frunze.
1. O fâșie de 3 cm lățime a fost tăiată din hârtie verde, a fost întinsă cu lipici și înfășurată pe diagonală în jurul tubului de cocktail.

Pentru pliante au luat benzi


2. Au fost luate benzi de 1,5 cm lățime și 10-15 cm lungime pentru pliante, care au fost tăiate sub formă de pliante. Înfășurat cu lipici jumătate din frunză și de asemenea învelit în jurul tulpinii.

la modă din plastilină


3. Recipientul pe care l-am modelat din plastilină și atașat la tulpină.

flori de hârtie


Rămâne să conectați tulpina cu floarea cu lipici. Deoarece florile noastre s-au dovedit a fi destul de grele din cauza dulciurilor, le-am fixat cu lipici siliconic.

Acestea sunt flori frumoase din hârtie. Apropo, pot fi utilizate pentru aplicații de volum sau felicitări. Fără tulpini, florile vor arăta grozav pe ambalarea cadourilor sau pe rama foto de casă. Am decis să facem un buchet de bomboane pentru grădiniță pe 1 septembrie. S-a adăugat luminozitate folosind paiete.Au venit cu o vază originală din carton și dulciuri. Drept urmare, meșteșugurile noastre nu numai că împodobeau interiorul grupului, dar au devenit și mândria fetelor noastre care au luat parte activă la creația sa.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat