DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Decorați garderoba veche
Nu vă grăbiți să cumpărați unul nou mobilierul în locul celui care este deja în pas. Pune-ți mâinile pe ea și puțină creativitate. De exemplu, încercați să decorați un dulap vechi dintr-un perete cu un model de vitralii. Te invit la o simplă clasă de master.

Pregătirea pentru muncă.
Primul lucru de care ai nevoie pentru muncă este, desigur, dulapul în sine, cu o ușă de sticlă. De asemenea, veți avea nevoie de o soluție de alcool sau acetonă pentru degresarea suprafeței, un model șablon și vopsele de vitralii.

Cum să alegi un șablon.
Diverse stencule sunt destul de multe pe Internet pentru a crea vitralii. Și dacă puteți desena, atunci acest lucru este în general bine. Singura condiție care trebuie luată în considerare la alegerea unui desen este realitatea întruchipării sale într-o vitralie. Adică stencilul trebuie să fie atât simplu cât și linii închise ale imaginii. În caz contrar, vopseaua cu vitralii se întinde pe suprafață.

Așa că hai să începem.
Ușa dulapului este scoasă din balamale. Îl așezăm pe o suprafață plană (de exemplu, pe două scaune). Ștergeți paharul cu o soluție de alcool și uscați. Pe peretele din spate fixăm modelul selectat. Am această poală a propriei mele producții. Ea trase, o copiază pe o fotocopieră și o atașa cu bandă de ușă. Puteți imprima o foaie sau mai multe simultan, pentru a nu se mai lipi mai târziu. Doar asigurați-vă că poza trece logic de la unul la altul.

imagine


Desenați conturul imaginii.
Seturile standard de cerneală din vitraliu oferă un contur negru. Nu-mi place. O imagine cu un contur din bronz sau aur arată mult mai frumoasă. Prin urmare, îl am exact așa. Schițăm cu vopsea din bronz toate liniile figurii, astfel încât să nu mai rămână niciun milimetru nicăieri. Așa cum am menționat mai sus, este extrem de important pentru păstrarea vopselelor cu vitralii lichide în limitele imaginii. După o oră și jumătate, circuitul se va usca și vom continua să lucrăm. Dacă intenționați să pictați două uși cu o vitralie, acum este momentul să lipiți modelele pe o altă suprafață.

Desenați conturul imaginii


O revoltă de culori.
Când conturul se usucă, putem picta peste desen cu vopsele. Este mai convenabil să folosiți culori nu toate odată, ci în ordine. De exemplu, într-un stencil de flori, puteți umple mai întâi frunzele cu verde, apoi roșu cu petale de flori etc. Pentru uscarea desenului va dura 12-20 ore. Acest lucru este influențat de umiditatea din casa ta și de grosimea stratului de vopsea aplicat pe sticlă.

O revoltă de culori

Selectarea fundalului


Selectarea fundalului.
Atingerea finală a lucrării noastre va adăuga o acoperire mată specială pentru suprafețele din sticlă, care este vândută în feronerie. Trebuie aplicat pe partea din spate a ușii în 2-3 straturi și fiecare se usucă nu mai mult de 10 minute. Aceasta este totul. Acum, ușa ta nu numai că va decora interiorul casei, dar va scuti conținutul dulapului de ochii indurerați.

Selectarea fundalului

decora garderoba veche


Așa am obținut ușile vechiului dulap (comparați: cu sau fără acoperire). Încercați și voi!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat