DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Sărbătorile, evenimentele și ocaziile de prezentare a jetoanelor mici sub formă de surprize sau cadouri sunt întotdeauna suficiente în calendar, dar vreau să fac acest proces special, nu obișnuit, alături de un suvenir este întotdeauna plăcut să împărtășești o bucată din căldura ta.
Prezentați pe 8 martie sau Crăciun, sau poate o băutură frumoasă într-o dimineață frumoasă sau într-o seară romantică, fără motiv, este ușor să încap într-o cutie „în cinci minute”, al cărei proces de fabricație va necesita un minim de efort, timp și materiale.

Instrumente și materiale la îndemână:

Instrumente și consumabile


hârtie de ambalat;
- foarfece de papetărie;
- un simplu creion;
- 5 minute de timp, puțină râvnă, o dispoziție pozitivă;

pătrat de hârtie maro


Dacă vă aprovizionați cu tot ce aveți nevoie pentru a face o cutie, atunci putem continua cu siguranță procesul creativ - transformarea hârtiei într-o cutie „în cinci minute”.
Inițial, tăiați un pătrat din hârtie maro. Setăm dimensiunile în funcție de dimensiunile de cutie necesare. În situația noastră, dimensiunea capacului este de 19 * 19 cm. Dimensiunea finală a cutiei „în cinci minute” este de 6 * 6 cm.

cât de pătrat este decupat

îndoaie toate colțurile pieței


După tăierea pătratului, îndoiți ușor colțurile spre centru, așa cum se arată în fotografia de mai jos.

îndoaie toate colțurile pieței


În proces, îndoiți toate colțurile pătratului spre centru, repetând acțiuni una câte una, ca în fotografia de mai jos.

faceți două tăieturi


După îndoire, faceți două tăieturi ca în fotografie. Vă rugăm să rețineți că reducerile nu se fac până la mijloc. Fii atent.

faceți două tăieturi


Capacul nostru din cutie este gata, acum vom pune totul în etape, urmăm procesul din fotografie:

pliați pas cu pas

pliați pas cu pas

stiva cutia

cutia este gata


Deci, capacul din cutie este gata, acum vom trece la fabricarea fundului - partea inferioară a cutiei, am luat hârtie albă simplă pentru partea inferioară. De asemenea, facem totul, pe etape, doar cu dimensiunile pe care le setăm mai mici cu 3-5 mm, în acest caz este de 18,6 * 18,6 mm.

mergi la fund

cutia este gata


Sfaturi utile ale autorului: producerea cutiei este planificată fără lipici, dar în cazul cutiei din fotografie, colțurile și marginile au fost fixate cu lipici pentru o mai bună rezistență. Cu cutii confecționate de la sine, tu însuți vei înțelege dacă lipici colțurile sau nu. Principalul lucru este să nu-ți fie frică să încerci și să experimentezi, procesul creativ este nesfârșit și frumos, bucură-te.
Puteți decora cutia rezultată cu o panglică sau o împletitură, legând un arc sau un nod.

cutie cadou


Cutia „în cinci minute” este gata, nu uita să o completezi cu dulciurile tale preferate, să pui acolo un mic suvenir sau un trinket drăguț. Principalul lucru este că, împreună cu cadoul, persoana pentru care este destinată cutia va primi o bucată din suflet și căldură!
Fă minuni cu propriile mâini, tot ce este mai bun!

Cutie cadou de bricolaj
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat