DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Ne oferim să țesem un breloc original, format din mărgele în formă de crocodil în paralel. Se va potrivi cu orice set de chei, oferindu-le un aspect atractiv și distractiv. Pentru a țese un astfel de breloc, cu siguranță vom avea nevoie de o linie de pescuit cu margele albă cu diametrul de 0,35 mm și lungimea de 120 cm, precum și de mărgele de 8 culori de alb și roșu, mărgele mai mari - 1 culoare aurie pentru nas și 2 culori negre pentru ochi.

brelocul de țesut va avea nevoie


Începem să țesem un breloc din nas. Pentru a face acest lucru, șirul mărgele de aur și o perlă albă pe un capăt al liniei de pescuit și aruncăm celălalt capăt al liniei de pescuit prin mărgele albă. În continuare strângem linia de pescuit, distribuind mărgelele la mijloc.

Începeți să țeseți

filați celălalt capăt al liniei

strângeți linia de pescuit


Apoi colectăm 2 mărgele roșii în același mod și strângem. De asemenea, colectăm două margele albe și strângem.

ridica 2 margele rosii

ridica mărgele pe o linie de pescuit

strânge


Continuăm să colectăm margele pe linia de pescuit și țesem brelocul după cum urmează: 2 roșii și strângem, 3 albe și strângem, 3 roșii și strângem.

Strângeți fiecare rând

breloc cheie

breloc cheie


Apoi din nou 3 alb, 3 roșu și 4 alb. Strângem bine fiecare rând. Apoi țesem un rând în care vor fi ochi din margele negre - colectăm 1 mărgele roșie, 1 negru, 1 roșu, 1 negru și 1 roșu. Întârziat.

breloc cheie

breloc cheie

cap de crocodil


După ochi, țesem gâtul crocodilului - colectăm 4 alb, strângem linia de pescuit, apoi 3 roșii, strângem. Țeserea ulterioară continuă astfel: 3 alb, strângeți, 4 roșii, strângeți, 4 albi, strângeți și 4 roșii, strângeți.

țese gâtul crocodilului

breloc cheie

breloc cheie


Începem să facem rânduri în care să fie țesute picioarele crocodilului. Mai întâi, colectăm 4 margele roșii și 1 alb pe un capăt al liniei de pescuit, apoi trecem capătul prin cele roșii, lăsând alb și strângem.

breloc cheie

breloc cheie

breloc cheie


Pe de altă parte, facem aceleași acțiuni.

breloc cheie

breloc cheie

țese ultimul picior


După un rând cu labe, țesem un rând de tors: colectăm 4 margele albe și strângem, apoi 5 roșii și strângem, apoi 5 albe, strângem, 5 roșii, strângem. Tesem un rând cu o a doua pereche de labe: colectăm 4 margele roșii și 1 alb pe un capăt al liniei de pescuit, împingem linia de pescuit prin cele roșii și strângem. În mod similar țese ultimul picior.

breloc cheie

breloc cheie

breloc cheie


După un rând cu ultima pereche de picioare, împletim 4 margele albe pe o linie de pescuit și strângem, apoi 4 mărgele roșii și, de asemenea, strângem. Apoi 3 alb, 3 roșu, 2 alb, 2 roșu și din nou 2 alb. După fiecare set de margele nu uitați să strângeți rândul. Completăm țesutul cozii de crocodil sub forma unui cerc pentru angajarea cheilor. Pentru a face acest lucru, colectăm 13 margele pe un capăt al liniei de pescuit, alternând albul și roșul și legăm cel puțin de trei ori.

breloc cheie

breloc cheie

breloc cheie


După legarea liniei de pescuit și tăierea capetelor sale de cel puțin 5 mm, este necesar să se aprindă un foc pentru fixare.
Brelocul nostru este gata, a fost nevoie de aproximativ 40 de minute pentru a țese acest suvenir.

Brelocul nostru este gata


Dacă înlocuiți mărgelele cu dimensiunea nr. 8 cu o dimensiune mai mare, de exemplu, cu numărul 6, veți obține un crocodil mai mare. Experimentați cu culorile și dimensiunea mărgelelor, în orice caz, veți obține un suvenir foarte original și unic de design interesant.

Cheie de crocodil

breloc cheie
Comentarii (1)
  1. Liza
    #1 Liza vizitatori 15 martie 2015 16:58
    0
    Afigeno e misto !!!!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat