DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Felicitari neobisnuite cu cadouri in interior
Toată lumea adoră să obțină cadouri pentru o zi de naștere. Cadourile sunt, de obicei, întotdeauna însoțite de un card frumos, cu urări plăcute. Dar dacă se combină aceste două lucruri frumoase ?! Astăzi vă voi învăța cum să faceți o carte poștală neobișnuită, în interiorul căreia sunt trei cadouri frumoase.

Pentru producție veți avea nevoie de:
- hârtie groasă. Puteți alege foi de aceeași culoare sau diferite, după cum doriți. Mi-am dorit ceva luminos și am ales un ton pastel pe interiorul cardului și o foaie albă pentru copertă. Puteți experimenta cu culori mai luminoase, se dovedește foarte frumos.
- Domnitor.
- Un creion.
- Bisturiul.
- Hârtie de ambalare frumoasă sau orice altă hârtie modelată.
- O bandă elastică și o placă pentru lucru.

de ce avem nevoie


Primul lucru pe care îl facem este să tăiem golul pentru interior.

Foaie îndoită


Îndoiți foaia și marcăm pe ea dimensiunile cadourilor noastre. Vor fi trei dintre ele - de la cel mai mic la cel mai mare.

marcați dimensiunile de pe ea


Tăiați cu atenție hârtia și îndoiți locurile pentru cadouri, astfel încât atunci când deschideți cardul, acestea sunt pliate spre interior, creând un volum.

tăiem hârtia și îndoiți locurile


Luăm hârtie de ambalare sau hârtie cu desene de trei tipuri diferite. Folosind un creion și o riglă, măsurați și marcați dimensiunea cadourilor noastre pe această hârtie. Tăiați semifabricate, câte două din fiecare hârtie.

desene de trei feluri diferite


Acum facem coperta pentru card. Luăm o foaie groasă de hârtie și marcăm pe ea dimensiunile foii care va fi în interiorul cardului. Adăugăm câțiva milimetri pe fiecare parte și tăiem capacul. Ar trebui să fie mai mare decât inserția, astfel încât atunci când cardul se închide și se deschide, interiorul nu iese din capac.

faceți o copertă pentru o carte


Marcăm pe copertă aranjamentul cadourilor. Acum luăm semifabricate din hârtie pentru cadouri sau coli cu desene și le lipim pe locurile marcate de pe copertă și pe foaia care va fi în interiorul cardului.

Marcați aranjamentul cadourilor pe copertă


Când lipiciul de sub „cadouri” se usucă, puteți lipi două părți ale cărții noastre poștale. Aveți grijă ca părțile exterioare și interioare ale cadourilor să coincidă între ele și să formați caseta corectă.
Partea exterioară a cărții poștale poate fi emisă în diferite moduri, la discreția dumneavoastră. I-am lăsat numărul alb. Dar puteți lipi pe ea panglici, o imagine frumoasă sau orice altceva considerați necesar. Toată lumea va fi încântată să primească un astfel de card ca un cadou. Încântați-vă pe cei dragi cu lucruri frumoase realizate manual.

Card de felicitare neobișnuit cu cadouri în interior.
Comentarii (4)
 1. Mary
  #1 Mary vizitatori 19 iunie 2017 14:43
  0
  carte poștală neinteresantă
 2. Mary
  #2 Mary vizitatori 19 iunie 2017 14:44
  0
  cartea poștală este super! Cu siguranță o voi face!
 3. Petya
  #3 Petya vizitatori 19 iunie 2017 2:45 p.m.
  0
  interesant ...
 4. Petya
  #4 Petya vizitatori 19 iunie 2017 14:46 p.m.
  0
  cool!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat