DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Realizarea de hârtie poștală frumoasă
Când ești invitat la o zi de naștere, ce crezi în primul rând, în afară de prezent? Desigur, despre o carte poștală frumoasă. Alegerea cărților poștale este adesea acordată o atenție specială. Îmi doresc ca ea să fie nu numai frumoasă, ci și veselă, potrivită pentru caracterul persoanei la care va ajunge. Astăzi vă voi spune cum să faceți o hârtie distractivă neobișnuită pentru o carte dintr-o simplă foaie albă. După ce ați făcut acest experiment, puteți experimenta în siguranță cu flori și puteți confecționa hârtie care se potrivește gustului persoanei căreia doriți să o oferiți unei cărți poștale.

Veți avea nevoie de:
- Căni de unică folosință de dimensiuni mici;
- Foi de hârtie albă. Nu recomand să folosești hârtie pentru Xerox. Ea devine ondulată din apă, dar nu avem nevoie de ea;
- Orice vopsele. Am această acuarelă, îmi plac nuanțele delicate. Dacă utilizați, de exemplu, guașă, atunci culorile vor fi mai vii. Aici, alegerea vopselei depinde de gustul dvs.;
- O cutie cu apă cu săpun. Apa se poate face prin adăugarea în borcan a unui pic de detergent, săpun lichid sau șampon și amestecarea bine a conținutului;
- perie;
- Un tub pentru cocktail-uri.


Veți avea nevoie


Primul lucru pe care trebuie să-l facem este apa cu săpun. Avem nevoie de el destul de mult, literalmente o treime dintr-o cutie mică.

faceți apă cu săpun


Turnați apa în pahare. Turnați apa într-un pahar la un nivel nu mai gros decât un deget, altfel va trebui să cheltuiți multă vopsea pentru a obține rezultatul dorit. Cu o perie, selectăm culoarea dorită și o spălăm în apă într-un pahar. Facem acolo până când apa devine o culoare strălucitoare, ca vopseaua într-un recipient.

Turnați apa în pahare


Luăm un tub, îl introducem într-un pahar și suflăm aer în el. Ar trebui să obțineți bule de săpun drăguțe. Suflați în pahar până când bulele ajung la marginea paharului și se târăsc afară din acesta.

sufla aer acolo


Luăm o foaie de hârtie și o aplicăm pe un pahar. Se dovedește o înșelătorie atât de amuzantă.

pune-l pe un pahar


Procedăm la fel cu restul paharelor cu apă colorată.


faceți cu restul ochelarilor


Aplicăm foaia în locuri nevopsite și obținem un curcubeu de culoare.

Aplicăm foaia nevopsită


Foile pot fi pictate cu toate culorile simultan. În acest caz, aveți grijă de asta. Așa că murdăria nu apare - „lipicioasa” de culoare. Atunci hârtia nu va fi frumoasă, va deveni colorată, dar „murdară” - acest lucru nu este atractiv.
De asemenea, puteți colora foaia cu o singură culoare. Acest lucru este perfect pentru felicitări pentru oaspeții unei petreceri sau orice alte vacanțe.

toate culorile simultan

Realizarea de hârtie poștală frumoasă
Comentarii (2)
 1. ka-50bs
  #1 ka-50bs vizitatori 13 august 2013 20:03
  0
  Original, respect față de autor! clipit
 2. LL.E
  #2 LL.E vizitatori 6 decembrie 2013 18:47
  1
  M-am gândit multă vreme cum să fac hârtie decorativă. Vă mulțumim pentru ajutor: simțiți:

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat