DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Tapet lichid într-un interior modern
Cum ai vrea să te întorci acasă pentru a te regăsi într-o cameră confortabilă și caldă, departe de străzile zgomotoase. Datorită tapetului lichid, realizarea unei asemenea perfecțiuni este destul de simplă. Acest tapet are avantaje semnificative față de alte tipuri de tapet. Absorb perfect sunetul, ascund denivelările pereților și tavanelor și au o izolare termică ridicată. Tapetul lichid cald la atingere vă va ajuta să transformați chiar și cel mai întunecat colț în camere regale.
Timpul pentru infuzie a unui amestec de tapet lichid durează mai mult de 8 ore și în acest timp puteți avea timp pentru pregătirea pereților din cameră.

Pasul 1. Pregătirea tapetului lichid.
Conținutul pungii este turnat într-un recipient de plastic și umplut cu apă caldă (40-50 grade). Amestecul este bine amestecat și lăsat la infuzat pentru timpul specificat în instrucțiuni (aproximativ 8 ore). Fiecare porție de tapet este pregătită separat.

Pregătirea tapetului lichid

conectați tapet

se amestecă bine

lasat sa insiste asupra timpului

Delhi în părți


Pasul 2. Pregătirea suprafeței.
Pereții vechi sunt îndepărtați de pereți și tavan. Suprafețele sunt bine curățate, neregularitățile mari sunt chit, obiectele metalice sunt îndepărtate sau vopsite cu vopsea alchidă. Suprafețele curățate sunt amorsate cu un amestec de nisip de silice. Un astfel de grund creează o suprafață aspră și o aderență excelentă a tapetului lichid la suprafețe. Grundul de cuarț se aplică cu role. Petele greu accesibile sunt vopsite cu o perie.

Pregătirea suprafeței

umflături mari sunt chitite

suprafețele sunt amorsate cu un amestec


Etapa numărul 3. Aplicarea tapetului lichid.
Înainte de a aplica tapet lichid, amestecul preparat este bine amestecat.

Aplicarea tapetului lichid


Aplicarea amestecului este inițiată cel mai bine din colțuri. Mai întâi, cusăturile din plastic (sau spumă) se efectuează pe colțurile interioare și exterioare, apoi amestecul se aplică pe restul zonei. Dostka se ține la un unghi de 10-15 grade. Grosimea stratului aplicat nu trebuie să depășească 1-2 milimetri.

Aplicarea amestecului începe de la colțuri

aplicat pe restul zonei

Dostka este păstrată la un unghi de 1015 grade

Ușor pe toată suprafața


Durata de uscare a suprafețelor este de 24-48 de ore, în funcție de temperatura camerei. Temperatura de peste 25 de grade și prezența unui pescaj accelerează semnificativ procesul de uscare a pereților și plafoanelor.

uscarea suprafețelor

tapet încă lichid

Tapet lichid
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat