DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Arbore pentru cercei
Există atât de multe lucruri interesante și amuzante în lume, încât uneori nu este timp să fii trist, dar dacă ai avut timp pentru o astfel de afacere nu foarte recunoscătoare, atunci ar trebui să faci ceva util. În ciuda tuturor lucrurilor pe care le puteți face, vă puteți șterge de praf și să vă umpleți prea mult hainele pentru a înfunda și a uita unele probleme, puteți sta la serviciu, dar radical după alta - mai plăcut. Puteți face ceva cu propriile mâini. Lasă-ți totul, dar absolut ai un prieten sau o prietenă care va fi fericită cu orice cadou pe care ți-l faci singur, cu propriile mâini. Ideea nu este chiar un cadou, ci o atenție, care, din păcate, de multe ori ne lipsește cu toții.
Și așa, dacă ai ceva timp și cel mai important ai o dorință și o imaginație perfect dezvoltată, atunci ai ajuns la locul potrivit! Vă sugerăm să faceți un copac pentru cercei, pe care îl puteți păstra dacă sunteți fată, bine, iar dacă sunteți tip, vă puteți mulțumi prietena.
Și acum a sosit momentul să începem și să vedem ce avem în stocul materialelor necesare, pentru că într-adevăr vom veni la îndemână, cum ar fi: un ac de țigan sau awl, carton A4 colorat, lipici, lac, o cană de spumă de păr (sau orice altă închidere , care poate deveni baza pentru lemn), lac de unghii și foarfece.

materiale pentru lucru


În primul rând, aranjăm foaia în patru părți și desenăm un copac. Puteți desena la fel ca în fotografia de mai jos sau puteți folosi darurile minții și imaginației dvs. și puteți desena ceva brusc.

desenați un copac


În continuare - ne-am decupat creația noastră minunată și neapărat extraordinară - un copac pentru cercei.

taie un copac


Dachshund, ceea ce vedem sunt patru copaci ciopliti care încă nu sunt chiar în fața noastră, un astfel de designer care trebuie să fie pliat corect și frumos.
Am folosit două modele, dar dacă vă place un copac mai ramuros, puteți adăuga încă două.
În orice caz, indiferent dacă alegeți două structuri sau decideți, ca mine, pe două, atunci tăiem imediat o structură și lăsăm a doua în siguranță și bine. Apoi, pe laturile întregii structuri a copacului construim lipici și atașăm jumătate din a doua structură pe o parte, apoi a doua jumătate pe cealaltă parte. Verificăm cât de ferm sunt ținute și vopsite, ca să zic așa, butoiul cu lac lucios.

trebuie pliate corect și frumos


Vă introducem copacul în bază, adică în capac cu sub spumă pentru păr sau în ceea ce ați găsit acolo. Dacă arborele tău are tendința de a cădea în momentul nepotrivit - așezați cu atenție pietricele de mare pe fund. Dacă astfel de pietricele nu sunt disponibile în casa dvs., puteți umple fundul cu margele cu lipici sau cu alt amestec liber.

Introduceți arborele în bază


Nu uitați să străpungeți găurile pentru cercei și copacul dvs. este gata de utilizare.

umple fundul cu margele cu lipici

Arbore pentru cercei
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat