DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Decorațiuni pentru mașini de nuntă
În zilele noastre, pregătirea pentru o nuntă este o afacere de succes. Toate accesoriile și elementele de decor posibile sunt oferite în atenția căsătorilor nou, multe dintre ele nu sunt făcute în cel mai bun mod, dar sunt foarte scumpe. Unii căsătoriți, fără a căuta, cumpără tot ceea ce este oferit de piață, fără să creadă că multe atribute de nuntă pot fi făcute independent. De exemplu, decorațiunile de pe mașinile de nuntă pot fi mult mai ieftine și nu vor da analogii pieței în materie de frumusețe și calitate.

Pentru a crea decorații spectaculoase pe mașină, veți avea nevoie de un pic:
- tul dur;
- panglici din satin: alb larg și verde subțire;
- flori artificiale.
- fire verzi și albe, un ac, foarfece.

decorațiuni pentru o mașină de nuntă


Pentru a crea acest tip de bijuterii pe o mașină, două tipuri de ghirlande de flori și trandafiri artificiali au fost achiziționate individual în departamentul de flori artificiale.

flori artificiale

Bijuterii pe mașină


Bijuteriile de pe mașină sunt în formă de V, cu lungimea fiecărei benzi de 1,7 m.
La început, este necesar să se măsoare patru benzi de tul dur cu lățimea de 20 cm și lungimea de 3,5 m. Nu este necesar să cumpărați 3,5 metri de tul. În funcție de lățimea tăiată achiziționată, puteți lua o cantitate mai mică de material, tăia mai multe benzi și le puteți macina împreună. Dungile rezultate sunt cusute alternativ în centru, formând pliuri.

dungi alternativ


Fierbem fiecare pliere bine și coase două benzi împreună, obținând o panglică cu pliuri de 3,4 metri lungime. După aceea, luăm o panglică lată de satin de 3,8 metri lungime, o așezăm în centru de-a lungul benzii de pliere și coasem de trei ori: în centru și de-a lungul marginilor.

coase împreună două benzi


Pentru o fixare mai convenabilă a benzilor pe capota mașinii, trebuie să lăsați la margini 20 cm de bandă.
Îndoiți banda în două, formați un colț bine cusut.

formează un colț


La colțul compoziției este necesar să coaseți două panglici cu lungimea de 40 cm, care vor fi legate de grătarul mașinii.
Ajungând la decor. Luăm o panglică verde cu lungimea de 3,4 metri, o împărțim în jumătate și împărțim ghirlanda cu trandafiri într-un număr egal de părți, pe care, la intervale regulate, le înțelegem pe o panglică verde și le coasem la tul.

Ajungând la decor


Procedăm la fel cu a doua ghirlandă - margarete. Îl împărțim în bucăți egale, cu ajutorul cărora umplem golurile dintre trandafirii de la prima ghirlandă, cusând pe tul.

ghirlanda cu trandafiri


În procesul de cusut pe flori, este necesar să se ridice, astfel încât inflorescențele să acopere cât mai multe goluri.
Atingerea finală este decorarea cu trandafiri bucăți. Aceste flori sunt necesare pentru a închide golurile, care nu ar putea face față florilor care sunt deja cusute pentru tul. Luăm fiecare trandafir și cosim în locul în care nu sunt suficiente flori.
În această formă, banda poate fi deja utilizată ca decor independent. Cu toate acestea, pentru a decorare mașina era mai spectaculoasă, adăugăm în centru un aranjament floral cumpărat dinainte cu ghirlande.

spații între trandafiri


Compoziția nu este bine fixată pe grătarul cu care este vândută.

inflorescențele au fost închise


Îndreptați fiecare floare și coaseți pe colțul unei panglici în formă de V cu flori.

Compoziție gata


Decorarea este gata! Să aveți o vacanță frumoasă.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat