DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» »Gardiner - gjenger
Som kjent er gardiner designet for å dekorere vinduer, og beskytter dem mot måneskinn eller dagslys. Men gardinene, som du vil lese om nedenfor, vil sikkert overraske deg og interessere deg, fordi gardiner - tråder er opprettet og brukes ikke bare for å begrense inntrengningen av lys, men også for å dele opp rommet i soner, derfor kan de henges ikke bare på vinduer, men og på døren eller bare midt i rommet. Disse gardinene ser fantastiske og originale ut, med dette kan du glede gjester og kjære, slektninger til deg.

For å lage gardiner - tråder trenger du:
1. Tråd, du kan også klippe et stoff, for eksempel jeans eller annen lettvekt.
2. Selvklebende tape. Det kan være enten tape eller tape som brukes til å samle søppel fra klær. Generelt kan du ta det du liker på jobben, noe som vil være praktisk for deg.
3. Satinbånd. I farge og tone skal den være egnet og kombinert med fargeskjemaet til tråden.
4. Stiftemaskin med stifter. Det vil være nødvendig å bruke det for å feste limbåndet med ferdige festede tråder.
5. Saks.
6. Nål og tråd i fargen på et satengbånd.
7. Linjen.

Du kan kjøpe alle nødvendige materialer i butikken, supermarkedet eller gjennom nettbutikken, men også for å lage gardiner - tråder, kan du bruke de materialene som er tilgjengelig. Så etter at du har samlet alle materialene, kan du komme på jobb, som til tross for monotont, samtidig er interessant og spennende.
1. Mål bredden på vinduet, døren eller åpningen med en linjal, dette er nødvendig for å beregne hvor mange tråder du trenger. Hvis du tar spesielle tråder eller tråder som er designet for strikking, trengs det 8 til 10 tråder for hver centimeter. I tilfelle du tar stoffet og kutter det med tynne strimler, vil de trenge 3 til 5 stykker per centimeter. Mål også lengden fra toppen til gulvet eller til vinduskarmen.
2. Nå er det nødvendig å ta trådene, og ha målt ønsket lengde med en linjal, kuttet av, og deretter, jevne ut den første, kuttet ønsket antall tråder.

Gardiner - tråder


3. Klipp av tråder for enkelhets skyld umiddelbart festet til limbåndet. Dette er også nødvendig, slik at de blir mindre forvirrede med hverandre.

Gardiner - tråder

Gardiner - tråder


4. Etter å ha kuttet og festet ønsket antall tråder på limbåndet, pakker du den andre halvdelen slik at de to halvdelene blir festet og limt sammen. Fest deretter stiftemaskinen som vist på bildet.

Gardiner - tråder

Gardiner - tråder


5. Ta satengbåndet ved å pakke det inn på begge sider og sy.

Gardiner - tråder


6. Det neste trinnet du trenger å gjøre er å henge opp de ferdige gardinene - trådene på deres tiltenkte sted.

Gardiner - tråder

Gardiner - tråder

Gardiner - tråder


Gardiner - tråder du kan bruke i ditt eget hjem eller på hytta, fordi det er stilig, vakkert og behagelig. I tillegg kan de pyntes med bånd, perler, perler og andre improviserte midler. Når du velger en farge, er det verdt å bestemme hvilket formål du lager disse gardinene, slik at du kan diversifisere fargevalget ved å gi nye lyse løsninger på designen av rommet, eller legge ømhet, letthet og romantikk til utseendet.

Gardiner - tråder

Gardiner - tråder
Kommentarer (2)
 1. Anastasia Donaeva
  #1 Anastasia Donaeva gjester 20. mai 2014 17:41
  0
  Jeg [b] virkelig [/ b] liker din MK! Fortell oss hvordan du lager regn gardiner.
 2. Irene
  #2 Irene gjester 19. juni 2016 12:32
  0
  Jeg er strålende fornøyd med gardinene i tråd

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner