DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» »Veske til mobiltelefon
Det er ikke rart, men vår verden, som vår lykke, består av bagateller. Denne uttalelsen kan selvfølgelig bestrides, fordi alle har sitt eget begrep om "fred" og "lykke". For noen består lykken i å være rik, men for noen gi en hjelpende hånd - og ingenting mer er nødvendig. Du kan gi hundre og en roser til noen - det vil ikke være nok for ham, men gi noen et tilbehør til en mobiltelefon, for eksempel et anheng eller et deksel, og du vil se et smil i ansiktet og øynene. Så hvis du har slike bekjente eller venner som elsker og verdsetter tingene du gjør med egne hender, og deretter gir dem, kan du lage et deksel til mobiltelefonen din og presentere den.
For vår fremtidige sak er det nødvendig å hamstre entusiasme, tålmodighet, så vel som materialer som: stoff til bunnen av saken, tråder med en nål, saks, en stropp fra en gammel klokke, en vakker og lys spenne.

Mobiltelefon veske


Dachshund, nå som vi har sjekket om vi har alt, eller kanskje noe er verdt å kjøpe, skaffer vi oss og begynner håndarbeidet vårt. Vi tar vårt viktigste materiale - stoff. Vi sjekker hvor passende det er for telefonen vår på en slik måte at stoffet skal dekke telefonen helt fra alle kanter. En annen nyanse, husk å tenke på at det fra alle sider av dekselet vil bli fjernet med en centimeter eller en halv.

Mobiltelefon veske


Sy førstesiden med enkle masker. Den første siden er den nærmere materiens slutt.

Mobiltelefon veske


Sett inn mobiltelefonen forsiktig og begynn å sy den andre siden.

Mobiltelefon veske


Vi fjerner unødvendig stoffmateriale - avskjær med saks.

Mobiltelefon veske


Hvis du ikke liker fantasifulle ting, eller vennen du forbereder denne gaven ikke liker det, kan du feste dekselet med en knapp og la det være i denne posisjonen.

Mobiltelefon veske


Men hvis du vil lage en lys og samtidig beskjeden liten sak, fortsetter vi arbeidet. Og sy en stropp fra en gammel klokke til toppen av saken. Vi gjør alt i henhold til instruksjonene som vises på fotografiene. I så fall er det vanskelig for deg å forstå hva som er hva.

Mobiltelefon veske


Vi ser på hvilket nivå vi trenger for å feste spennen, og syr den der eller lim den. Men for å være sikker på at dekselet vil vare deg lenge, så blinker og limer vi det.

Mobiltelefon veske


Nå strammer vi spenne stroppen, som en vanlig klokke, og beundrer vår oppfinnelse.

Mobiltelefon veske

Mobiltelefon veske


Vi sjekker også hvor godt og med samvittighet vi lagde et deksel slik at det ikke var noen minuser og små hull. Hvis du har en maskin, så kan du på toppen av håndsømmene sy. Vel, så lag eller kjøp en vakker minipose og presenter den til vennene dine eller vanlige bekjente. Det er ikke bare en gavemen også oppmerksomheten som vi ofte mangler.
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner