DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Barn elsker vakre og uvanlige leker. Jeg vet at en tur til en butikk aldri går uten å be om en ny myk venn. Ofte kan du glede babyen din ikke bare med butikkleker. Det er mer nyttig for barnet og mer interessant for dere begge å koble en interessant karakter selv. Du kan vise babyen hvordan du gjør det, noe som vil være veldig lærerikt for ham.
I dag skal vi strikke en sjarmerende snegl, og du trenger følgende:

- akryl eller andre hypoallergeniske tråder i tre forskjellige farger. Du kan ta det fra et enkelt fargevalg, som jeg gjorde, eller du kan lage et lyst helt fargerikt, som du vil.
- en passende krok;
- saks, nåler med tråd;
- syntepuh for stuffing;
- perler for øyet.

Fancy snegl


Amigurumi-sløyfen lar deg gjøre stoffet helt, uten hull i midten, så vi begynner å strikke med det. Vi strikker en løkke med fem enkle hekler.

Fancy snegl


Så drar vi dem inn i en enkelt sirkel og knytter dem i flere rader, og legger i hver fem nye enkle hekler. Det er viktig at de nye innleggene blir jevnt fordelt over raden slik at sirkelen vil utvide jevnt. Vi strikker til diameteren virker nok til at du kan klare sneglen vår.

Fancy snegl


Etter det strikket vi radene allerede uten å legge til, lage en liten pose. Etter å ha bundet det til en tilstrekkelig høyde slik at hodet snur seg rundt, begynner vi å begrense rekkene våre slik at ballen lukkes. Dette gjøres, på samme måte som prosessen med å legge til sløyfer, bare i stedet for den andre sløyfen i den nedre kolonnen er det nødvendig i prosessen med knytning å jevnlig hoppe over de fem nedre kolonnene i hver rad. La et lite hull og fyll ballen med syntepuh.

Fancy snegl


Så fortsetter vi å knytte det venstre hullet slik at det begynner å bli lengre. Dette vil være sneglens kropp. Slik at hun står i midten og på slutten stapper vi den med en syntetisk pute. Dette lar deg lage små bukker som vil tjene som improviserte ben og sneglen vil kunne stå jevnt til slutt.
Akkurat da vi bandt hodet, strikket vi to små halvkuler. De vil bli hornene på sneglen vår.

Fancy snegl


Sy hornene til hodet og sy perler på snegleøyene.

Fancy snegl


Akkurat som hodet var strikket, strikket vi et snegleskall. Bare det skal være mer langstrakt. Jeg lagde den stripete og fylt med syntepuh.

Fancy snegl


Sy kroppen i vasken, og du er ferdig.

Fancy snegl

Fancy snegl
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner